Moda 2010. Modni zenski ručni sat 2010: masivni brojčići, paleta boja, moderni remeni. InMoment.ru ženska stranica

Moda 2010. Modni zenski ručni sat 2010: masivni brojčići, paleta boja, moderni remeni

Moramo priznati da ručni sat za djevojku nije osobito važan pribor, kao i za mladića. Ali ne možemo reći da djevojke ne nose ovu atribuciju, pa čak i više smatraju da je neuobičajeno. Malo je vjerojatno da postoji barem jedna djevojka koja odbija takav dar, čak i ako već ima dovoljan broj takvih atributa.

Ne samo za muškarce, zlato satovi su pokazatelj bogatstva i vlasti, žena uzimajući iz zlatnih satova, i pored toga oni imaju glasoviti marke, kao što su Chanel, Cartier, Gucci, oni postaju sigurni u sebe, kao u bilo kojoj situaciji.

Ne tako davno, glomazni satovi nose samo muškarci, ali sada u ženske mode gledati s ogromnim brojčanik i kožni remen u bijes. Slika ţene s takvim satom postaje sve raširenija i dirljiva. Ne samo sat preselila u ženskoj modi muškom ormaru, baš kao slabiji spol koristi nogavica odijelo, naramenicama i kravate. I gledajući na način koji ide skokovima i granicama, to vjerojatno neće zaustaviti prijenos muških dodataka ženama.

Prije 20 godina pojavili su se satovi vezani uz smjer mode, a takve moderne i elegantne djevojke nose takve satove. Čak ih se može koristiti čak i kao narukvica. Oni služe kao lijep pribor. Ni u kojem slučaju nije nemoguće da nisu bili moderni.

Nemoguće je reći da se moda ženskih satova mijenja jednako brzo kao na odjeći. Zima, ljeta, jeseni i proljeća svake sezone moda se mijenja. Svaka eminentna marka ima svoje vlastite satove, nego su pohvaljeni u prisutnosti takvih satova, modnih žena.

Trenutni proizvođači mogu pružiti bilo kakav sat za gledanje, bilo klasičan ili sportski, i ne treba zaboraviti na takve modele kao luksuz. Imaju veliki izbor različitih proizvoda.

Za moderne, modne djevojke nije važno radi li ručni sat, ili stoje i što jesu, za nju je najvažnije da imaju lijep izgled. Mlade djevojke uz pomoć takvih satova pokazuju svoju originalnost, a poslovne žene nose takve satove, kao što bi trebale biti prema njihovom položaju.

Masivni brojči: moderni zenski ručni satovi 2010

Kada proučavate trendove modnog modnog dizajna ove godine, možete vidjeti da se preferiraju zaokruženi brojčanici velikih dimenzija.U jesenskoj zimskoj kolekciji od 2009-2010 ovo rješenje zastupa brandovi poput Armani, Benetton, Axcent, DKNY.

Axcent, primjerice, u dizajnu nekih modela odmaknuo se od poznatih brojeva s njihovim brojevima, zamjenjujući ih s izvornim serifovima obrubljenim rhinestonesom.

Izgleda da je u zimskoj kolekciji 2010. godine obratila pozornost na satove, čiji je glavni detalj okrugli kotač od sjajnog materijala i završio sa kristalima Swarovski. Takvi modeli dobivaju maksimalnu pozornost i cijela je zbirka posvećena. Satovi se prikazuju u drugoj paleti boja, a kutije i pojasevi se razlikuju po bojama, obliku i dizajnu.

Modna marka Paco Rabbane na završetku također je koristila te kristale, uz pomoć stvaranja jedinstvenih modela.

Modna paleta boja 2010: modni ručni satovi 2010

Na modi u ovoj sezoni, modeli satova, izrađeni u dvije boje, brzo su praska. Većina modnih dizajnera i tvrtki predstavila je u svojim zbirkama samo takve bicolure proizvode.

Harmonija od dvije boje omogućuje vam da vidite model na dva načina, čineći ga univerzalnijim i prikladnijim za sve situacije. Takvi sati bit će relevantni na poslu,dobro u kombinaciji sa strogim kostimom, au slobodno vrijeme, posvećen odmoru, kada se stil odijevanja može više nepretenciozno. Glavna stvar je da se boje dobro međusobno uklapaju.

U sezoni 2010, vrlo relevantan trend je kombinacija crne i zlatne. Mnoge modne kućice naširoko koriste u njihovim zbirkama samo takav raspon boja.

Dizajneri Moschino vjeruju da će ove zime najrelevantniji i pikantni biti kombinacija kamene crne i zlatne čelika. Ovaj sat može imati veliki utjecaj na sliku kao cjelinu, dodajući mu težinu i istodobno uvodeći sjenu toplinu i vedrinu.

Kuća Moschino izvršila je kolekciju satova u takvoj boji, nakon što je stvorila dvadeset pet modela različitih kvarcnih satova. Modeli su zatvoreni u čeličnom kućištu i opremljeni su mineralnim staklom.

JLo brand, čiji je osnivač pjevač Jennifer Lopez, također je posvetio pozornost na one modele boja koji kombiniraju dvije boje odjednom. Glavna odluka dizajna marke bila je proizvodnja bijelih i ružičastih boja s umetkom od Swarovski kristala.

Ružičasta boja, koju tako često posvećuju pažnja romantičnim i blago neozbiljnim ženskim predstavnicima, vrlo je popularna ove sezone i pojavljuje se u mnogim modnim kolekcijama odjeće i pribora. Zato je ova sjena bila uključena u dizajn satova. Osim tvrtke JLo, RoccoBarocco, Valentino, Givenchy, Diesel i mnoge druge modne marke odabrane su za ružičastu. No, klasik nije izgubio svoju važnost: zlatne i srebrne boje još uvijek su u modi.

Moda remenje: moderni zenski ručni satovi 2010

Iako se trake izrađene od kože, odavno smatra klasična i zauzima posebno mjesto u svijetu mode, najnoviji trendovi značajno ih gura takve trake izgubio puno značaja i više se ne pokazatelji dobrog ukusa.

Sve više i više dizajnera, diktirajući njihove tendencije u modnom svijetu, počele su odustati od tradicionalnih modela i rješenja. Sve nove, svježe, prevrne konvencionalne stavove smatraju se najrelevantnijim. Remeni na modernim satovima mogu se prikazati u raznim bojama i materijalima.Remeni mogu biti konačno koža, plastika, tekstil, tkanina. Što više noviteta i revolucionarnih rješenja, popularniji će biti modeli satova.

Na primjer, Dolce & Gabbana je vrlo kreativno približila stvaranju narukvica za svoju novu kolekciju, provodeći eksperimentalne modele satova. Njihova je zbirka usredotočena na kožne trake s umetcima od tkanine, kao i reljefne kožne čelične narukvice.

Mark Moog preferira modele s remenicama od tkanine vezene zlatnim nitima. GF Ferre razvio je svoju kolekciju za 2010. vrlo originalan i neobičan dizajn. Neki od njihovih modela opremljeni su narukvicama izrađenim od čeličnih umetaka s Fionite inlajevima. Najudobniji će biti u satu s pojasom od kože, tekstila ili gume.

U Zurichu, u salonu, Espirit je organizirao prezentaciju potpuno novih modela narukvica. Narukvice su izrađene od čelika gotovo u potpunosti, a mehanizam sata obavlja se u obliku jedne od veza, a sam satni predmet nedostaje. Takvi satovi će izgledati vrlo relevantni, moderni i zanimljivi.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: