Moderni mirisi zime 2012/2013. Ženska stranica www.InMoment.ru

Moda Flavors Zima 2012/2013

Možete biti odjeveni u najnovije modne, ali ako ne znate što duhovi ste u formi, koje su u modi ove sezone, ili ne koristite parfem – što izgubiti priliku da se na vlak zagonetke i posebnosti koje privlače prave muškarce.

Što okusa koje nudimo modnih brandova ove zime? Kakav će to parfem postati osobito relevantan?

Sisley Eau du Soir Limited Edition 2012 od Sisleya

Ovo je najnovije vrijeme, 15. verzija poznate serije Eau du Soir. Miris će se svidjeti energičnim, snažnim i svrhovitim ženama. Kombinira biljeznice od citrusa i cvijeća, nadopunjuju se sjenčastim nijansama. Udisanje ugodne mirise jasmin, karanfil, lavanda, đurđevak, ruža, pačuli, mahovinu, iris, papar, ylang-ylang i smreka, od vas će se osjećati posebnu toplinu i coziness koje su toliko potrebne hladno zimi.

Moderan boca, izumio dizajneri Sisley, dodaje da je šarm okus: to izgleda neobično i glamurozno.

La Vie Est Belle iz Lancomea

Ovaj novi miris – za senzualne i zavodljive žene koje se koriste za svaki dan šarm i uzbudljiv. Ime parfema u prijevodu znači "Život je lijep", što u potpunosti odgovara njihovoj biti.

Lice novog parfema bio je neponovljivi „Zgodna žena” – glumica Julia Roberts.Parfemi se izrađuju na osnovi isključivo prirodnih sastojaka, što posebno cijenimo suvremeni stanovnici velikih gradova. Osjetite užitak, koji će vam dati mješavinu mirisa naranče, jasmina, patchouli i vanilije, dopunjena voćnim note crnog ribizla i kruške, a također – nevjerojatna! – neke mahunarke. La Vie Est Belle iz Lancomea će vam pomoći da osjetite radost života i uštedite na pozitivan način, uostalom, zapravo: život je lijep!

Žena Donna Karana

Novi parfemi, prezentirani od strane poznate dizajnerice Donna Karana, jednostavno se nazivaju – "Žena". Ovaj miris je želja za svim ženama da ostanu sretni unatoč neprilikama i neočekivanoj sudbini. Izvrsni buket uključuje bilješke od sandalovine i haitanski vetiver, u kojem je žensko i nježna narančasta mješavina organski isprepletena.

Prema Donna Karanu, autoru parfema, njihova aroma je složena i raznovrsna kao žena koja to odabere.

Na noćni parfem za žene Naomi Campbell

Naomi Campbell je poznati model, poznat po svojoj neobuzdanoj, vrućoj temperamentnoj i nasilnoj seksualnosti. Sve to ćete osjetiti u mirisu novih duhova. Energetske bilješke bergamota i citrusa odlikuju se dodirom svježeg zelenog lišća i nadopunjuju se iskrenoj arome sočne šljive.

Senzualna vanila i kremena sandalna drva koriste se kao baza, a još više seksi duhovi bilježe jasmin i ružičasti geranij. Međutim, duhovi su iznenađujuće profinjeni i elegantni.

Vanille by Reminiscence

Francuski brend Reminiscence predstavio je ovu zimu novi miris Vanille. Samo gurmani mogu cijeniti elegantni sastav parfema. Uključuje elegantne nijanse od vanilije okružene ugodnim i toplim akordima jantara i pšenice. Temelj se temelji na nijansi cvjetnih voća, ženskih jasmina i snažno osnažujućeg bergamota. Zemljane nijanse daju svježinu, a konačni sastav slatke vanilije dovodi do općeg sklada.

Ovaj parfem ima izražen orijentalni karakter, omekšan je suptilnim zaokretom.

Ovih pet okusa, bez sumnje, vode se na popisu aktualnih zimskih parfema. Izaberite svoj ukus, slatki miris i zabavite se!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: