Modni mirisi zima 2014/2015. Ženska stranica www.InMoment.ru

Moda Flavors Zima 2014/2015

Neke od modnih žena pokušavaju pokupiti novi ormar za svaku sezonu. Međutim, za mnoge žene to je previše, i za veći dio oni vole napraviti samo nekoliko promjena na njihovu sliku.

Ova promjena može biti novi parfem, jer zimski okus nije poput ljeta, a proljeće se razlikuje od jeseni. U potpunosti možete promijeniti svoju sliku odabirom novog parfema. Zbog toga morate biti svjesni modnih trendova.

Bez obzira na to što vam se sviđa miris – nježni cvjetni, svijetle agrumi, sočni plodovi ili zavodljivi orijentalni – samo trebate nadopuniti svoju zbirku duhova zimi, uključujući i moderne novitete.

Loewe Aire utaje


Prilikom stvaranja ovog mirisa, parfemeri su slijedili plemeniti cilj: pomoći ženama da pronađu mir, slobodu, jedinstvo sa samom prirodom, da se opuste i osjete pacifikacije. Voda za cvjetno voće temelji se na mamcima. Miris razlikuje neusporediv profinjenost: nježno, ali istodobno strastven i zavodljiv. Stručnjaci uspoređuju novi parfem s cvjetnim vrtom.

Loewe Aire Evasion je vrlo ženski miris. Gornje note sadrže note gorke naranče, sočan zrelo breskve,slatka crvena jabuka i umirujući čaj. Srce parfema sastoji se od nijansi ljiljana doline, peonice, tuberoze i jasmina. Kremastu podlogu predstavljaju zavodljivi miš, ljepljiva sandalovina i cedar.

Miris će privući žene koje nisu sramežljive gledajući njihovu nježnost i ženstvenost.

Instinkt zabranjen i danas sutra Uvijek zajedno Avona

Ove dvije zanimljive parfeme prikazuju Avon. Instinct Forbidden naziva se nastavkom mirisa instinkt za nju, popularan prošle godine. Novel je uveo Megan Fox, uzrokujući sočan ružičastu boju boce još jednom potvrđuje svoju seksualnu orijentaciju. Zapravo, ovaj koktel mirisa miješa se u nešto tako divlje divlje da se parfem može koristiti za zavođenje i zavođenje.

Početni ton limuna pretvara se u akorde šumske ljubičaste, crvene zrele bobice i hrabru gardeniju. Baza se sastoji od vanilije.

Danas Sutra Uvijek zajedno nudi vam uživanje u cvjetnom sastavu koji evocira misli vjernosti i nježnosti, ljubavi i sklada. Nektar bresaka, otvarajući miris, teče u srčane note latica bijelog cvata i ljiljana. Parfem se temelji na mirisima jantara i pšenice.

Dior Cuir Cannage

Ovaj miris od Diora doista je dizajniran za sofisticirane žene, ona ispunjava niša luksuzne parfeme i omogućuje vam da se osjećate elegantna i prekrasna. Perfumeri su se udaljili od mirisa kože i cvjetnih mirisa. Okus prave kože može se osjetiti u svim fazama okusom, zahvaljujući prisutnost cvijet naranče osjeća svježe, nježnu jasmin, ruža i iris naglašavaju profinjenu ženstvenost. Jedinstvenost parfema daje se bilješkama ylang-ylang, smreke i breze.

XOXO Luv za nju

Hoho ove zime nudi procjenu novog mirisa – pozitivnog, veselog i emocionalnog Luv za nju. Sigurno će biti oduševljeni mladim djevojkama, izravno i svaki dan drugačiji. Ovaj sastanak naglašava nježno ružičasta bočica infantilnog oblika s naivnim srcima.

Miris Luv za nju izrađen je od bilješki plodova i cvijeća, razlikuje se od svoje umjetnosti i iskrenosti. Početna aroma stvara grejp, nakon čega slijedi miris svježeg limuna, zrelog plodonosnog voća i žute jabuke. Srce obuhvaćaju parfema note roze božura, jasmina i mango, kao baza koristi akorde bijelog jantara, vanilije, mošusa i djevica bora.

I konačno – jedan zimski trik: što više odjeće imate, teži i gusti miris. Slojevita odjeća odgovara dubokim mirisima.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: