Moda manikura za novu godinu 2016. godine. Ženska stranica www.InMoment.ru

Moda manikura za novu godinu 2016. godine

Ženski lik vrlo često izražava izraz u dizajnu njezinih noktiju. Manikura je pokazatelj sklonosti i ukusa žene. I, naravno, posebno puno može govoriti o dami festivne manikure.

Nova godina manikura 2016 ne mora biti super komplicirana: ne zaboravite da je danas u trendu – elegantna jednostavnost i plemstvo.

Žestoke boje majmuna

Simbol dolaska 2016. je Crvena Fiery Monkey. Dakle, vrlo uspješni za manikuru bit će lakovi crvene, narančaste, žute boje i sve njihove nijanse. U pozadini požarne boje, blještače svjetlosti u svjetlu električnih svjetiljki, svijeća i svjetla festivalskih vatrometa bit će osobito učinkovita.

Zelena, plava i ljubičasta – za Novu godinu

Osim "vruće", relevantne za Novu godinu i duboke hladne nijanse. Ako vam se sviđaju te se približe vašoj svečanoj strani, hrabro koristite lak boje plave, ljubičaste ili zelene boje. Izaberite najljepše nijanse dragog kamenja: ametist, safir, smaragd, sjajna i sjajna. Samo nemojte pretjerivati: odaberite jednu od tih boja, tako da drugi ne "tuku" svoju ljepotu.

Crteži za odmor na noktima

Nova godina izvrsna je prigoda organizirati nezaboravan karneval! A ako to nije moguće, organizirajte sjajnu zabavu čak i na noktima. Godina majmuna će dobro raditi ako ukrasite nokte sa stvarnim slikama. Crtanje koji žele: božićna drvca, pahuljice, Djed Mraz, snjegovića, sob, božićni ukrasi … a možda i svoje vještine i mašte bit će dovoljno, a slika od minijaturnih majmuna? Zanimljiva opcija – stvaranje crteža na noktima nije lak, već obične akrilne boje. Za početak je potrebno da pokrije lak za nokte u boji bazu – bijelo, prozirno ili u boji. Zatim nanesite akrilni uzorak, a kada se osuši, popravite ga čistim lakom.

Ako želite eksperimentirati, da li si manikura čipke: ili u kabini, ili – pojednostavljenu verziju – kuću. Budite spremni predoblik lijepo čipke rezanje ih uredno u obliku noktiju. Pokrijte nokte obojanim lakom. Kada se suši – stavite na nju sloj bezbojne lakove i odmah pričvrstite čipku. Nakon 5-10 minuta za sigurnost primjenjuje još jedan sloj bezbojni lak za čipkastog manikura trajala što je dulje moguće.

Francuski manikura

Tehnika francuske manikure dugo je bila popularna kod naših žena. Međutim, dnevna verzija francuska manikura je vjerojatno dosadno za novogodišnje praznike, ali u stvari, to može biti više živ i raznolik!

Pokrijte noktiju intenzivno crveni lak, ostavljajući na kraju trake duboke plave, zelene ili božićno agresivnog crno. Osim toga, možete se prijaviti na nokat savjet svjetlucave zlatne boje ili ukrasiti joj sjajnu foliju.

Jednako učinkovito izgleda „obrnuti” opciju jaknu – mjesec manikura, stvaranje uske trake čija kontrast lak ne primjenjuje se na vrh nokta, i na svoje rupe u bazi.

Prirodna manikura

Ne sviđa mi se šokantno? Naviknuti na mirniji manikura i ne žele gubiti vrijeme na nekim užitaka za dobrobit jedne noći? Za vas je izvrsna alternativa svečanoj umjetnosti noktiju – obavite manikuru u golom stilu. Za njega, preporučljivo je odabrati boje pastelne nijanse: meso, blijedo ružičaste, deve, breskve, mlijeko, koralje, kava s mlijekom, vrhnjem … Pokušajte unaprijed nekoliko različitih nijansi vidjeti koje je najbolje odgovara vašem tonu kože.

Malo više vidljive boje, iako mirne, također bi vam se trebale sviđati: dimna lila, svjetlo ljubičasta, prigušena fuksija, wisteria, tamnozelena.

lombr

Tehnika ombre ostaje važna, ali ove zime je poželjno zaustaviti izbor u tihim, diskretnim tonovima, a prijelazi između boja ne bi trebali biti oštri, mekani. Čak iu Novoj godini, bolje je napustiti otrovne, kiselinske boje, dajući prednost prirodnom – čak i tamnom.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: