Modna uredska odjeća u proljeće 2015. Ženska stranica www.InMoment.ru

Modna uredska odjeća u proljeće 2015

Uredske odjeće često se nazivaju "odjeća za uspjeh". Uostalom, bilo koji stranac odmah, na prvi pogled na striktno poslovno odijelo, cijenit će vašu želju za uspjehom, ozbiljnošću i pouzdanosti.

Prošli su dani kada je bilo nemoguće ostati ženstveno u urednom odijelu. Danas su dizajneri pronašli mnogo zanimljivih tehnika koje im omogućuju da ostanu na poslu nježnom i lijepom kao i tijekom blagdana.

Muško pristranost

Neka se ne čini kao kontradikcija, ali to je posebno krhka i nježna žena izgleda u odijelu po mjeri naglasiti. Ovaj trend postaje sve popularniji, koriste ga sve modne žene. Na temelju muškog ormara, možete stvoriti neponovljivi ženske odjeće.

Glavna stvar za zapamtiti, ako su s ciljem stvaranja trendi slike – odijelo treba biti izrađena od skupih visokokvalitetnih tkanina. A kako bi se skrenula pozornost na svoju ženstvenost, korištenje, ne štedjeti, pribor: narukvice, ogrlice, broševi, elegantne torbe.

Ovo morate imati ovog proljeća sezone – sivo odijelo sastoji se od jakni i hlačama. Ako jedan vam odgovarati dovoljno – upotpunit će garderobu sa svijetle stvari umuški stil: privlačan bojanje je win-win način da se uredski odijelo doista moderne.

Bijela košulja

Vrlo aktualan trend je klasična bijela košulja usadene siluete, koja se predlaže da se uvlače u stroge uske hlače. Dodajte u ove velike džepove i ovratnik – i dobit ćete elegantnu sliku za poslovnu dama.

Široke hlače

Oba su udobna i elegantna, elegantna i udobna, te široke hlače. Izaberite model i nosite ih cijeli dan: ne morate brinuti o udobnosti. Takve hlače, a ne ograničavajuće pokrete, bit će korisne kao žena koja se kreće po gradu na kotaču automobila ili samo aktivna poslovna dama.

Suknja i suknja s olovkom

Suknja-hlače omogućuju stvaranje nevjerojatno elegantne slike poslovne dame, dok uspijeva dati vlasniku potpunu slobodu kretanja. Uska zrnca-olovka može biti s mirisom ili s pričvršćivačem ispred na gumbima.

Dvostruka jakna

Dizajneri su pripremili za ovog proljeća iznenađujuće elegantne dvostruke jakne, naglašavajući lik, jer su skrojene.Ova odjeća može postati neophodna stvar u vašem ormaru, u baršunastom ili antilopiranom jaknom možete ići ne samo za posao, već i na večernji događaj. Obilježja ove stvari – duboki V-vrat, kao i tipke kontrastne boje, raspoređene u dva reda.

Dress-coat

Prekrasan nalaz dizajnera – haljina-jakna, koja se također naziva dress-blazer. Izgleda kao produljena jakna u muškom stilu, ujedno i kao mini haljina, te je savršena za svakodnevno nošenje kao uredska odjeća.

Shift haljina

Jednostavna haljina-slučaj klasičnog izrezivanja i diskretno bojanje pravi je osnovni model. Ako dobijete barem jednu takvu haljinu bez prozirnog dekor i svijetlih otisaka, to će vam pomoći i radnim danom i blagdanom.

Ravno haljina

Ovaj model je pogodan za one žene koje su željele nešto maskirati nedostatke njihove figure. Unatoč ravnom redu, ove haljine mogu izgledati vrlo elegantno. Mogu se nadopuniti uskim pojasom, a preporučene boje nisu previše svijetle: crna, sumporna, bež, plava, svijetlo zelena.

A-Line haljine

Ako želite izgledati elegantno, čak iu oblast rodnoj uredu, pokušajte retka haljinu: to izgleda vrlo prikladno i skladno. Posebnost ove haljine za ured – uskom vrhu i spaljenom dnu, suzdržano u kombinaciji s ženstvenošću i naglašava figuru.

boje

Svatko se navikli na taj ured haljina bi trebala biti poniženi tonovi – crna, bež, plava, siva … No, s dolaskom proljeća, a kako se približava ljeto, tako želim da se to malo paletu jarkih boja! Ako vaš dress code dopušta nositi proljeće radnih odijela i haljine isključen, ali ujedno i veselih boja. senf Dobrodošli žuta, tirkizna, plava, krem, metvica, pistacija, pa čak i bijeli.

Ako ste pozvani na posvetu poslovnog događaja. – slobodno oblače u crvenoj, zelenoj, ružičastoj ili jarko žutoj haljini.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: