Modne cipele u proljetnoj sezoni 2012. Čizme, pete i moderna boja proljeće cipela 2012. Ženska stranica www.InMoment.ru

Modne cipele u proljetnoj sezoni 2012. Čizme, pete i modne boja cipele u proljeće 2012

Vrlo brzo će zimski mraz ostaviti svoje pozicije, a Njezino veličanstvo proljeće će doći k nama. Priprema za vrijedan sastanak trebala bi započeti danas – posebno, odabrati cipele koje odgovaraju proljetnim modnim trendovima.

Retro stil

Ako dobijete cipele i cipele s oštrim nosom i niskom peta – smatrajte da ste u tonu trenutne mode. Upravo su ti modeli, koji se mogu opisati kao "retro nostalgija", potaknuti na romantične raspoloženje i prisjetiti se moda naših baka. Istina, danas sve ove cipele i cipele imaju moderniji izgled zbog sjajnih boja i neobičnih materijala.

Ravna platforma

Cipele na ravnoj platformi idealne su za one žene koje su navikle živjeti aktivan život. Istina, ova platforma je prilično debela, u stilu japanske gejše, a ipak mnogi odabiru tu posebnu alternativu visokim potpeticama.

Čizme za gležnjeve s otvorenim prstom: moderna obuća za proljeće 2012

Kao što se sjećate, prošle jeseni trendi su bili čizme za gležnjeve. Proljetni podijci udaraju u raznolikost ove cipele. Posebno atraktivni su otvoreni čarape čizama za gležnjeve – počast izvoru koji se pojavio na horizontu.U nekim je zbirkama moguće vidjeti čak i otvorene pete, dok ostale noge znače potpuno zatvaranje. Ova vrsta obuće zasigurno će privući publiku mladih.

Izaberite modne pete proljeće 2012 sezone

Proširenje za ljubitelje ekstrema. Ako cipele na vrpcom – mora biti metalna i super tanka. Usput, među petama sve više bljeskaju zlatno. Ako želite platformu – treba ga nadopuniti vrlo visokom peta u obliku konusa. Nije previše zgodan? Ali, to je moderan i neobičan!

Ako krajnosti nisu na rubu – zaustavite svoj odabir na ravnomjernom ravnom pete: usprkos njihovoj visini, dobivaju popularnost zbog praktičnosti i pouzdanosti.

Ako govorimo o materijalima, onda kao najnevjerojatniji moguće je zabilježiti stablo. Bilo je drvenih peta i drvenog potplata koji su postali neosporni vođe u zbirkama relativno jeftinih marki.

Modne boje obuće za proljeće 2012

Na vrhuncu popularnosti – nijanse plemenitih metala. Čizme, čizme i cipele od zlatnih i srebrnih boja zauzeli su čvrsto mjesto u zbirkama dizajnera.

Drugi smjer – nijanse bež, podsjeća na boje ljudske kože, također poznat kao fizička ili nijanse u prahu. Laconic dizajn, nadopunjujući takve cipele, čini ga stilski i daje skupi, profinjen izgled.

Trendovi grafike sezone proljeća 2012

Za romantične ljude – obuće za proljeće, ukrašene cvjetnim ispisima. Slatki i svijetli cvjetovi prisutni su na modernim cipelama, stvarajući razigrano i radosno raspoloženje.

Alternativa cvijeću može biti zmijski uzorak. U modne cipele napravljene od prave zmijske, kao i cipele izrađene od sintetičkih materijala, oslikana „na zmiju.”

Zanimljivi trendovi

Pola čizme i klasične "čamce" cipele u proljeće 2012 bit će nadopunjene transparentnim ulomcima. Ovaj detalj će postati vrlo popularan ovog proljeća.

Na vrhuncu popularnosti bit će čizme-sandale s pleteni remeni, više proreza, perforacija, čipke i tekstila umetcima. Istina, ovo je večernja verzija.

Za svakodnevno nošenje modne čizme ponuditi na debelom stalni peti, nije opterećen prevelikim dekorativnim detaljima.Moderne dame, angažirane u sportu, vole čizme, koje podsjećaju na tenisice na klin.

Jednom riječju, postoji nešto za izbor – počevši od glamuroznih šišanja i visokog klina i završavajući s najudobnijom obucom na čvrstom potplatu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: