Modne torbe u proljeće 2014. Ženska stranica www.InMoment.ru

Modne torbe proljeće 2014

S pojavom proljeća, svaka žena želi izgledati posebno atraktivno. To je lako postići ako znate osnovne modne trendove i slijedite ih. Nijedna moderna slika neće biti dovršena, osim ako nije dopunjena odgovarajućom vrećicom. Slažete se, vrećica za žene danas je i čuvar potrebnih stvari, i modni pribor i dio ansambla.

Torbe u stilu handheld

Kao što možete vidjeti iz naslova, ove su super-minijaturne torbe nosile u ruci. Želite li prošetati, uživajući u proljetnom zraku? Dakle, trebate samo takvu profinjenu, elegantnu torbicu s kratkim ručkama, blagu nijansu, pogodnu za lagani premaz ili kišni ogrtač. Zanimljivo je da najmanji ručni Hand bags izgleda kao da su nesposobni za smještaj čak i mobilni telefon. Međutim, postoje i veći modeli koji su, međutim, minijaturni.

Male torbe s trakama


Takvi su modeli vrlo slični ručnom, razlikujući se od njih samo zbog prisutnosti dugog remena. Ovaj dio će vam omogućiti da nosite torbicu u ruci i na ramenu. Izgleda da su takvi modeli elegantni i slatki, savršeno ističu romantični stil.

Torbe vrećica

Ovaj stil podrazumijeva kruti okvir i kruti okvir. Prosječna veličina takve vrećice čini ga univerzalnim – prilično prostrana i istodobno elegantna. Ako želite, vrećicu možete dopuniti poslovnom slikom ili čine ga sastavnim dijelom dnevne odjeće namijenjene šetnji.

Kelly's Bag

Ova vrećica ima oblik trapeza. Kellyjev model je obično srednje veličine, a glavni dizajneri naglaska u njemu napravljeni su na kopči. Najvjerojatnije, moda Kellyjeve svestrane torbe ostaje dugo, jer većina žena doslovno je zaljubljena u ovaj jednostavan, ali atraktivan stil. Kelly je prikladna u svakoj situaciji i savršeno se uklapa u bilo koju sliku.

Vreća za nošenje

Navikli ste na punjenje torbe s raznovrsnim predmetima, što – sve bez iznimke! – su vam potrebni? Dakle, ovog proljeća ne možete bez velikog i čvrstog tepiha. Nemojte se bojati – ne preporučujemo da dobijete vrećicu s impresivnom veličinom! Danas u modi, svakodnevna opcija – tj. Vrećica srednje veličine. Moderni tepih izrađeni su od tvrdih materijala, čija je svrha modeliranje okvira. Na vrhu takvog modela uvijek je prekrivena mekom mekom kožom – prirodnom ili umjetnom.Izumljen kao uredska varijanta, vrećica je postala toliko sklona modernim ženama da se često koristi kao povremena torba, koja ide s njom za šetnje.

Tote bag

Ovog proljeća torba će dobiti mnoge žene mode. Popularnost ovog modela nije iznenađujuća – zahvaljujući impresivnoj veličini, omogućuje vam da nosite poslovne dokumente s A4 formatu. U drugoj situaciji, takva vrećica u obliku pravokutnika ili trapezoida lako se pretvara u torbu za plažu – možete staviti sve pribor za plažu u njega, što će vam trebati na odmoru. Ručke univerzalne duljine pružaju priliku da ga nose, ovisno o želji, u rukama ili na ramenu. Jedina stvar koja može izazvati nezadovoljstvo domaćice takve torbe je mali broj džepova. Ali općenito, model je nevjerojatno prikladan i praktičan.

torba spojke

Još jedan sjajni proljetni trend ove godine može se nazvati raznim spojnicama – ukrašavali su svoje zbirke, mnoge dizajnere. Učinkovit izgled osigurava materijal, jer su spojke izrađene od kože gmazova ili imitacija, varijanta je napravljena od metaliziranog materijala.Mnogo spojnica ukrašeno je lijepim, izuzetnim i složenim geometrijskim i cvjetnim ukrasima.

ruksak

Ruksak se dugo prestao smatrati samo sportskom vrećicom. Da, mnogi su dizajneri predstavili sportske modele ruksaka, no postojao je i novi smjer – minimalistički naprtnjače od imitacije kože od gmazova.

Prozirne vrećice proljeće 2014

Ako nemate što sakriti od drugih – nabavite elegantnu vrećicu prozirnog materijala! Izgleda stvarno stilski, neprozirna u svojim jedini olovke i rubove. Sada morate pažljivo pratiti red u torbi, ali ćete ostaviti neizbrisiv dojam na sve i postati moderna dama.

Prije nego što odlučite kupiti novu torbu, razmislite o vrsti života koju vodite, za koje vam je situacije potrebna vrećica, bez obzira na to odgovara li vašem ormaru. Pravi izbor će vam pomoći da izgledate elegantno i atraktivno.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: