Modni zimski kaput 2014/2015. Ženska stranica www.InMoment.ru

Modni Coat Winter 2014/2015

Modni prekrasni kaput nesvjesno pretvara ženu, daje joj elegantan izgled. Posebno pravi zimski kaput za poslovnu ženu: ni u jakni ni u krznenom kaputu, ne može izgledati tako formalno i čvrsto. Ali svi drugi trebaju imati barem jedan zimski kaput u ormaru: to će vas zagrijati na hladnoći i pomoći vam da se osjećate zaista neodoljiv.

Dizajneri su za novu zimsku sezonu 2014/2015 predložili cijela parada modnih ženskih kaputa koja mogu zadovoljiti svaku ženu raznim modelima i bogatim izborom.

Duljina – iznad koljena!

Jeste li navikli nositi duge kapute i tretirati kraće modele s nekim prezirom? Uzalud. U ovoj sezoni kratki kaput je pravi hit. Mnoge modne žene koje žele pokazati svoje lijepe noge oko ljudi se slažu da čak i toleriraju hladnoću. Međutim, nije potrebno – ostaviti takav premaz za relativno tople dane kasne jeseni ili ranog proljeća, iako u našoj klimi i zimi postoje dugotrajni odmori.

Dovršite kratki kaput mini suknjom i elegantnim čizmama, a imat ćete potpunu sliku.

Oversize – na bilo koju veličinu

Kaput u Oversize stilu izgleda kao da ste ga stavili na pogrešan način, uzimajući od osobe par veći od vas. To je stvar – visoka, vitka djevojka izgleda vrlo dobro u takvim kaputima, ostavljajući dojam krhkih, delikatnih, gracioznih stvorenja.

Odabir Oversize kaputa, pokušajte ne plijeniti dojam s cipelama na visokoj peti – to ne odgovara ovdje! Trebate čizme ili čizme za gležnjeve na ravnom potplatu ili platformi.

Cell je ponovno u modi

Nije nimalo da kaput u kavezu gotovo nikad ne izlazi iz mode: ta boja se smatra jednim od najprikladnijih za vanjsku odjeću. Ova zimska modna dizajnera ne ograničava nas u odabir: kavez može biti bilo koja boja i veličina. Istina, preporučljivo je napustiti pretjerano svijetlu crvenu boju u korist nijansiranih nijansi – sivi, plavi i zeleni. Ako stavite na plaid zimski kaput od drape, vune ili tweeda, odmah ćete se osjećati kao prava engleska dama.

U tom slučaju možete odabrati bilo koji stil koji vam odgovara: baterijski, ravni ili montirani, a mnoge žene vole A-siluetu. U svakom slučaju, uništit ćete svoj izgled sa svima oko vas.

Kaputi različitih materijala

Najnovije inovacije modnom tjednu – spojeni kaputi, stvaranje koje koriste nekoliko vrsta materijala. Zajednica kože i krzna sve su odavno navikli, ali osim toga tradicionalnog kombinaciji, nova sezona donosi sa sobom drugu: baršun s krznom, pletenina i vune, krzna s osjetljivom kašmir … Ako vam kaput u kombinaciji sa vrlo vrlo neobična materijala – obavezno kupiti: više neobično, hitniji!

Kaput s mirisom

Takvi modeli su predložili mnogi dizajneri. Možete odabrati kaput s mirisom, uz dodatak pojasa ili bez nje uzimajući okolo. Čak i bez pojasa svoj lik u kaputu će izgledati prednost: to će naglasiti struk, dajući svoj silueta sličan pješčanog sata. Takvi modeli kreirani su posebno da se usredotoče na ženstvenost. U ovom slučaju, asimetrični ovratnik izgleda posebno lijepo.

Kratak rukav? Da!

Bilo kakve kratke rukave automatski čine vaš kaput vrlo trendy. Štoviše, sve bitne kraća grlo: jednu drugu sedam osmina ili tri četvrtine.

Što se tiče rez, onda je vrijedno spomenuti o rukavima "svjetiljka". Ovim rukavima prekrasno elegantan izgled dugih kožnih rukavica.

Dvoslojni kaputi

Ako je vaš cilj izgledati elegantno, moderno i reprezentativno, odaberite dvostruki zimski kaput. Prvi put se pojavila na modnim ženama 70-ih godina prošlog stoljeća, od tada se mnogo puta promijenila, a danas imamo priliku za sport u elegantnim i lijepim dvostrukim grudima.

Asimetrija je cesta!

Zimska sezona 2014/2015 nudi niz asimetričnih rezova odjeće. Ženski kaputi nisu bili iznimka. Vrlo je stvaran kaput, izrezan kao iz dvije polovice, potpuno drugačiji u boji, uzorku i rezu.

Nakon proučavanja modnih trendova ove zime, jasno ćete znati što točno tražiti u trgovini. Dobar izbor!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: