Moda manikura ljeto 2016. Ženska stranica www.InMoment.ru

Modni manikura ljeto 2016

Manikerka obrazovan i obzirna osoba može lako odrediti značajke ženskog lika: skroman ili ona voli pretjeran, romantično ili u uredu učinkovitosti, ona voli da se zabavite ili se posvetio ozbiljnim poslovima. Osim toga, manikura će vam reći koliko pažljivo gleda dama modnih trendova, bez obzira na to postoje li novi trendovi u modnom svijetu.

Linije i trake

Sve vrste pruga i linija na noktima izgledaju prilično rezervirane i istodobno ne dopustite da zaboravite pred tobom ženu koja prati modne novitete. Šarene nokti su idealni za ured, za romantični datum i za gala večer.

Ako napravite okomite pruge, marigoldi će izgledati duži i uski, a poprečne linije će pomoći da mali nokti vizualni volumen. Najvažnije od svih ovog ljeta – kontrastne trake na noktima, kao i trake u francuskom stilu i crno-bijelo.

Još briljantnost!

Ako volite sjajnu poliranje na noktima – stilisti vam pružaju ovo ljeto s potpunom slobodom. Zaboravi da je sjaja prikladna u svečanoj i navečer.Sada možete sjati još od jutra! Za izradu moderne modne manikure koristi foliju, šljokice različitih veličina, pa čak i perli.

Lagana pastelna manikura ljeta 2016. godine

Pastelne nijanse u manikuri razlikuju se od univerzalnosti: one se mogu koristiti u svakom slučaju, za razliku od svijetle, relevantne samo u određenim situacijama. Nježne mirne nijanse skladno u kombinaciji s bilo kojom odjećom, na bilo koji način. Ova manikura posebno je pogodna za djevojke koje moraju raditi u ljeto: bilo koja uredska slika će imati koristi samo od urednih kaluđerastih boja.

Svijetle nijanse manikure ljeto 2016

U vrućem ljetu pa želim napraviti lakne čavle svijetle, vesele boje! A ovu odluku odobravaju stilisti: u ljeto 2016., sočne boje lakova su vrlo relevantne. Posebno atraktivno svijetlo lakno izgleda na kratkim čistim noktima. Koristite baršunasti manikuru, aerografiju i gradijent. Sve te tehnike – svaki na svoj način – naglašavaju ljepotu noktiju. Međutim, dovoljno je samo staviti nokte na jedan ili dva sloja neonskih lakova kako bi izgledali elegantno i moderno. Među najrelevantnijim nijansama – ružičasto, narančasto, plavo, ljubičasto, zeleno, žuto i plavo.

Francuski ljetni manikura 2016. godine

Klasična francuska manikura je neizostavna opcija za svaku prigodu.Ovog ljeta, tehnika jakne će iznenaditi mnoge žene modnih – dizajneri sugeriraju uporabu nestandardnih, neobičnih boja i kombinacija za takvu manikuru. Nokti, najprikladniji za obavljanje francuske manikure, četvrtasti ili zaobljeni oblik. Tijelo, ružičasto i bezbojno lakiranje obično služe kao osnova i pokušavaju obojiti rub nokta lakom narančaste, srebrne, tirkizne, plave boje.

Geometrijska manikura ljeto 2016

Ako morate ići na poslovni sastanak ili slavlje, prednost geometrijskom uzorku na noktima: uvijek izgleda prikladno i elegantno. Ako koristite posebne šablone – možete se nositi sa zadatkom bez pribjegavanja specijalističkim uslugama. Za izradu geometrijskih ukrasa na noktima, prikladne su i pastelne i sočne nijanse. U ljeto 2016. godine osobito su popularni bijeli, crni, koraljni, crveni, ali i zlato i srebro.

Mat ljetna ljetna manikura 2016

Koristeći matni lak omogućuje vam da nokti poseban izgled – postaju baršunasto, bez sjaja. Takva manikura je prirodna komponenta slike u stilu kazhuala.Također će odgovarati za romantični datum, i za uredsku sliku. Dajte prednost svjetlih lakova – tada će nokti izgledati svijetlo i dovoljno elegantni da bi stvorili glamurozan večernji luk. Danas najpopularnije nijanse su crne, bijele, sive-plave, smaragdne, plave, fuksije.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: