Modni TRENDOVI koje ćemo nositi na proleće 2015 – RETRO ŠIK

Proleće samo što nam nije pokucalo na vrata, a da li znate šta nam pored toplijeg vremena ono donosi? 

Nove modne trendove sa čuvenih revija! Nećete verovati, ali kada pogledate šta su nam sve poznate modne kuće spremile za ovu sezonu, mislićete da smo se vratili 40 godina unazad, kada su naše mame bile mlade! Tako je, stil sedamdesetih je ponovo aktuelan, a mi ne možemo biti srećniji zbog toga. Duge zvoncare, suknje A kroja sa visokim strukom, lepršave svetne haljine, košulje sa širokim rukavima – sve je popularno ovog proleća!

Pantalone sa visokim strukom i zvonaste nogavice. 
Ne samo da će ovakav kroj da vam izduži figuru, već će je učiniti i vitkijom. Možete da ih uparite sa providnom košuljom (koju ćete naravno upasati) i nekim udobnim potpeticama.

Mešajte dezene. 
Ne strahujte da mešate dezene – nekada je upravo to ono što će vam pomoći da se istaknete u pravom smislu. Komplet sakoa i pantalona u istim šarama ne može da bude loš potez. Takođe imajte u vidu da sve šare i dezene uokvirite jednim komadom neutralne boje. 
*Napomena: oker boja je ponovo aktuelna, a slaže se i sa epohom!

Ne bojte se da se zakopčate do grla i da nosite haljine i kapute skroz do poda!
Za dnevnu varijantu dugačke lepršave haljine do poda ili zakopčane košulje do grla sa nekim šik pončom učiniće da izgledate elegantno dok se budete šetale gradom.

Ah, te divne rese!
Ne samo da su se rese vratile u modu, već su i obavezne za ovu sezonu! Možete ih nositi u skoro svakoj varijanti: na košuljama, jaknama, pončoima, tašnama… Imate pregršt izbora!


Boho chic
Hipi haljine i dezeni u etno stilu odlično će se slagati sa antilop čizmama i pletenicama u kosi.

Detalji:

Ovog proleća su popularne otvorene sandale sa širokim potpeticama i debelim đonom. Ako se ipak odlučite za ravno, odaberite neki zanimljiv oblik cipele.

Tašne:

Asimetrični oblici, rese i metalik printovi su pravi izbor!

Možete vi to same! 

Смотрите видео: Week 0, continued

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *