Najbolja šminka za crvenokose

Što se tiče crvene kose, ono što je bitno da znate je koja ste crvenokosa. Da li ste vatrena crvenokosa, riđa crvenokosa ili tamna crvenokosa ?
Obično kažu da je crvena kosa sama po sebi dovoljna i da vam šminka nije ni potrebna. Ipak, sve devojke koje su sada ili su nekada imale ovu boju kose, znaju da je šminka itekako potrebna i lepa za kombinovanje.
Naša makeup saradnica Iva vam otkriva tajne šminkanja uz vatrene tonove kose.

Crni smokey eye mi nije delovao lepo dok sam bila crvenokosa, dok sam rumenilo i bronzer zaista obožavala ! Rumenilo u boji breskve sam češće koristila zimi jer mi je tada svetliji ten, a leti kad bi malo pocrnela na moju tada crvenu kosu – roze rumenilo se savršeno uklapalo. Uvek sam se držala čuvene izreke „Manje je više“ i nisam pogrešila.

Za svetlije crvenokose – senke u boji roze, ljubičaste, zlatne, braon. Rumenilo u boji kajsije ili breskve. Za veče koristite ruž crveno-narandzasti, malina boje, pink boje + ajlajner.

Za vatreno crvenu kosu senke u boji bakra, tamnije ljubičaste, braon, boja cimeta i tamnije siva.

Za tamnu crvenu kosu senke u boji smaragdno zelene, roze, tirkizne i boja šljive. Za veče ako ste tamnija crvenokosa nanesite jarku boju na oči + blede usne( prirodne/nude) sjaj; ili druga varijanta – ajlajner u boji + rumenilo breskva boje i sjaj sa zlatnim česticama.

Odlučite se za maskaru u braon boji. Hajlajtere i iluminatore obožavam na crvenokosama. Čestice u zlatnoj i rozikastoj boji na koži daju veliku svežinu.

Crvena kosa je jedna od najzahtevnijih, ali treba da znate da je crvena kosa senzualna i ekstragavantna i da vas takvom čini, naročito ako je adekvatno negovana i sjajna.

Pratite Ivin blog i Facebook stranu i redovno dobijajte korisne savete kada je u pitanju umetnost šminkanja !

Смотрите видео: Savrsena sminka za vatrene crvenokose

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *