Najbolje frizure za 5 tipova kose – inspiracija: poznate dive

Jasno vam je da frizura koja dobro stoji vašoj drugačici, neće dobro ,,leći“vašoj kosi – i obrnuto!

Stvar je u tipu i kvalitetu, odnosno kvantitetu kose.

Tanka i ravna kosa zahteva drugačiji način šišanja od guste kovrdžave kose.

U današnjem postu otkrivamo vam koje su to savršene frizure inspirisane poznatim divama za 5 različitih tipova kose.

1. Keira Knightley – ravna i tanka kosa – Duži bob će biti idealan za ovakav tip kose. Krajevi koji su nešto kraći pozadi će dati kosi volumen i obezbediti vam puniji profil, a duži krajevi oko lica će ženstveno uokviriti lice.

2. Ashley Greene – ravna i gusta kosa – Ovakvom tipu kose najbolje će pristajati duža stepanasto šišana kosa. Neka prvi slojevi počnu oko vilice i postepeno se spuštaju ka najdužim krajevima. Ovakva frizura će oblikovati i obuzdati kosu.

3. Emma Stone – talasasta i tanka kosa – Kosa srednje dužine će obezbediti potreban volumen,  a stepenasto šišani krajevi dodati teksturu. Podignite kosu iza jednog uha i napravite duboki razdeljak sa strane za elegantniji izgled.

4. Minka Kelly – talasasta i gusta kosa – Duga stepenasto šišana frzura  je pravi izbor za vas! Vašoj kosi će dati pokret i lepršavost, bez teškog efekta kakav ovakva kosa može da ima.

5. Beyonce – kovrdžava i gusta kosa – Ovakva kosa zahteva dužinu kako se lokne ne bi skupljale oko lica i dobijale izgled balončića. Zato pustite kosu da bude što duža, stepenasto je ošišajte da se ne bi stvarao izgled trougla.

Možete vi to same!

Смотрите видео: Calling All Cars: A Child Shall Lead Them / Weather Clear Track Fast / Day Stakeout

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *