Nakit s dijamantima - Moda 2010. Žene InMoment.ru

Nakit s dijamantima – Moda 2010

Briljantan – nakon što je čuo samo jednu riječ, mnoge žene ulaze u stanje transa. Mnogo su spremni napraviti ovaj šljunak ukras za svoj dan ili večernji WC. Dijamanti uokvireni zlatnim remenima bili su uvijek najskuplji i prestižni ukrasi koje je žena imala na raspolaganju.

Od davnina poznati su tehnici obrade dragog kamenja, koji su došli do nas. Naravno, trenutno su ove tehnologije usavršene, a proizvodi koji su stvorili moderni zlatari bit će usporedivi s umjetničkim djelima.

Najdragocjeniji i najdraži kamen koji sve žene vole, bez iznimke, dijamant. Ovaj kamen je od svih mogućih nijansi, ali najrjeđi i vrijedniji su bezbojni. U pravilu, dijamant sadrži mnoge nečistoće, koje daju jedinstvenu boju kamena koji možemo vidjeti.

Moderna žena stavlja se u kruti modni okvir koji diktira njena pravila ne samo na odjeći, cipelama i priboru, već i na nakitu. Oblik, boja i veličina promjena nakita jedna stvar ostaje nepromjenjiva – prisutnost dijamanata u nakitu.Pokušaj na novom ruhu, žena u prvom redu razmišlja o tome kako dobro to će biti u kombinaciji s ukrasom sezone. Sada se nakit kupuje ranije od haljine u kojoj je puštanje na slobodu planirano.

Analizirajući kolekciju nakita za tekuću sezonu, moguće je izvući zaključke o tome što je sada sposoban biti kombinacija masivnog nakita sa poludragim i dragim kamenjem, a stil la berba je najbolje odgovara, uz bilo koji outfit. I prstenje, broševi, privjesci, naušnice dolaze ispred sebe, ostavljajući iza sebe prvenstvo u općoj slici. 2010 čini naglasci na svemu sjajnom, bacanju, originalnom i jedinstvenom, u ovoj sezoni ne možete se ograničiti na ukrase.

Ako ste ljubitelj nakita koji sadrži prirodne bilješke, onda je ova sezona samo za vas. Floristika u kombinaciji s ruskim stilom zastupa u svim sjaju nakita Leviev. Obojene dijamanti velike veličine, u kombinaciji s bijelim krase plemenite latice cvijeća i stvoriti magičnu sliku koja će odgovarati posjednik isključive nakit okusa.

Kao i prije, mnoge kuće za nakit se kladiti u svoje zbirke na životinjskom svijetu. Trenutno Godina Tigra je učinio svoj posao, a mnogi slonovi, kornjače, žabe, pa čak i dodao policijski mačku. Zasebno je vrijedno spomenuti draguljari kod kuće Cartier, koji su predstavili 70 nakita na predstavljanju svoje kolekcije u Istanbulu. Središnji dio zbirke dao do paun i zmija, koje su izrađene od svijetle multi-boji dijamantima i biserima.

Nije posljednje mjesto na popisu najpoznatijih i najpoznatijih nakit kuća Van Cleef & Aprels. Proizvodi nastali na temelju tog nakita kuće, ocijenjeno je najpoznatije svjetske zvijezde: Julia Roberts, Catherine Deneuve, Scarlett Johansson sja u više navrata svoje dragulje u svijetu. Nakit Van Cleef & Aprels voze eleganciju i sofisticiranost, njihova „leptir bijeg” savršeno odražava sjaj dragog kamenja. Najpoznatiji vlasnik nakita iz nakitne kuće Van Cleef & Aprels je Grace Kelly. Platinum tijara, nosili vjenčanje svoje kćeri, i dalje zabrinuti um respektabilnu javnosti, a zapravo je bio 1976. godine. Tko još iz zlatara može stvoriti takav ukras,što može izazvati tračeve tako dugo? Svaka nova kolekcija nakitne kuće Van Cleef & Aprels predviđa se, a obožavatelji iz godine u godinu postaju sve više, osim najnovijih predstavljenih proizvoda.

Posebnu pozornost treba posvetiti suvremenim ruskim zlatarima. U potrazi za nečim novim i originalnim, okrećemo oči na Zapad, a nakon svega, imamo i nešto za pogledati. Ruski motivi su narasli da ih vole ne samo poznati strani nakit, omiljeni moderni nakit, koji utjelovljuje svu ljubav prema ruskim korijenima i domovini, Alena Gorchakova. Bila je u stanju stvoriti puno nakita s kupolama, koje se razlikuju po svojoj eleganciji, originalnosti i jedinstvenoj boji ruskih tradicija. Dragulji su tako luksuzni da će u svakodnevnom životu izgledati pretjerano pompozno i ​​prividno, ali sekularni prijem ostaje pod neizbrisivim dojmom nakita. Kupe su prisutne u svim proizvodima, bilo da su to privjesci ili naušnice, Alena je uspjela stvoriti ukrasne, nježne ukrase koji bi odgovarali kraljevima.

Među novostima, posebna pažnja zaslužuje nakit u obliku stanica, čije se međusobno povezivanje drži nezamislivo dijamantima. Ovaj novi trend u dizajnu privući će one koji vole nakit koji je izvan utjecaja vremena. Također, kao i prije, nakit s poludragorastim kamenjem ostat će popularan, a to su nezgrapne boje na prstenima i naušnicama. Kombinacija nekoliko kamenica pretučena su od nakita i predstavljena u obliku sočan grozdova bobica i voća, svaka moderna žena "voljeti jesti" takve plodove.

Briljantan je kralj glamura i šik, sposoban je puno. Ovaj hladni kamen bez rezanja, koji je miniran u slojevima naše zemlje, ne predstavlja poseban interes za moderne dame. No, samo ga je vrijedno dotaknuti draguljari, odmah će sve boje duga na njegovim licima igrati, a sjaj će zasjeniti um. Svaka žena želi imati nešto jedinstveno i jedinstveno koje će biti samo njezino. Neka se kutije ne zatvaraju iz obilja nakita, a ruke se umoruju od težine plemenitih metala i kamenja. Želim da svaka žena ima šljunak koji bi joj dao sreću i radost samo s pogledom na njegove sjajne lica.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: