NOKTI като кубчета захар – MANIKURE, в която се влюбихме

Както и в предишните текстове, този път решихме да ви представим една от тенденциите, върху които се фокусира този сезон, когато изглеждате ноктите си. Вярваме, че нашите предложения ще ви бъдат интересни и ние, както вече сте свикнали, ще се постараем да предоставим подробна информация, за да помогнем на ноктите ви да изглеждат така. За да се случи това, има нашият сътрудник Катрин от блога Кома Бъни.

По-долу ще намерите всички подробности завинил за нокти с лепенки за нокти – маникюр, който със сигурност ще ви хареса.

НЕ ЗАБРАВЯНЕ: Разберете какво всъщност се случва в тялото ви, когато поставите лак за нокти

Използвах два цвята от стикери за лакове и шаблони, по-известни като винили на ноктите. Всичко се вижда във видеоклипа и това, което бих добавил, е, че обожавам комбинацията от тези два лакове и че тези стикери с марка UR са много по-добри от предварително изпитаните лакове.

Съветът за тяхното използване е да кандидатстват базов цветен лак, след него бързо горната козина и само когато сте напълно сигурни, че повърхността е суха, тогава придържайте шаблона.

При първия опит напълно развалих лак, затова реших, че е най-добре да работи този маникюр за два дни, а на следващия ден да надстроим желания мотив. Искрено се надявам да ви хареса, а вие ми пишете впечатленията. 🙂

Авон – океан синьо
Авон – Топаз
UR Sugar Nail Vinyls

И ето, че го видя:

Можете да го направите сами!

НЕ МИСЛИТЕ: Топ трикове за правилно нанасяне на лак с бродерия

В блога на Koma Bunny можете да намерите други интересни текстове от нашия сътрудник Катрин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *