Nova godina frizure 2012 i pribor za kosu. Ženska stranica www.inmoment.ru

Nova godina frizure i pribor za kosu

Frizura za novogodišnju noć nije manje težak izbor od haljine. Ove sezone, stilisti ponuditi najviše jednostavan i ženstveni stil na naknadu za to bogato ukrašenih pribor (ako se odlučite koristiti ih).

Visoka hrpa i stil "drevne božice"

Ako vam se sviđa visoka frizura i uklonjena kosa, trebali biste obratiti pažnju na kombinaciju popularne slagalice "starinske božice" i ne manje moderne svjetiljke u bezbrižnom stilu. Da biste to učinili, trebat će vam poseban pribor za kosu, koji se sastoji od četiri lanca, u kombinaciji s ukrasnim umetanjem i antiknim ukrasom.

Kosa se skuplja u snopu iznad nogu. Ovisno o vašem ukusu, to može biti savršeno glatko polaganje i uredna hrpa, ali možete izdržati trendovski trend posljednjih godina – prirodni nered. Prasak u takvoj frizuri nije osiguran, pa ako jest, treba ga podići i osigurati. Iz ovog polaganja nije zabranjeno izravnati pojedinačne niti, ali za to moraju biti lagano savijene.

Umjesto snopa, možete napraviti visok rep, ali kosa za to će morati biti rana unaprijed stvoriti prirodne kovrče.Ako volite klasične glatke repove (kao što je Louis Vuitton show), onda je ovo potpuno drugačija priča.

Lady Hollywood: Nove godine frizure 2012

Da biste stvorili sliku luksuznog diva u ovoj sezoni, možete koristiti visoke naps, asimetrično piling, veliki valovi, ravno razdvajanje, učinak mokre kose.

Lako duga kosa, pogotovo ako se radi o veličanstvenom, bližem kraju kose moguće je pričvrstiti šiljcima, kao da presijecaju u repu.

Giorgio Armani i Valentino (zbirke pokazuju zimu 2011/2012)

Ženske stilske mogućnosti prikazane su na izložbama Giorgioa Armanija i Valentina. Stil "damamica" iz Valentina je ravno razdvajanje, lagani kaput preko tanke crne vrpce i niski rep.

Za novogodišnju zabavu rep neće biti moguće. No, kosa, koja se drži pod vrpcom u kombinaciji s modernom inačicom stila Brigitte Bardot, izgleda vrlo atraktivno, pogotovo ako su uvijeni svjetlosnim svjetlosnim valovima. Stilisti Giorgio Armani uzimaju dio kose natrag zasebnim bravama pomoću šljaka. Oko lica ostavite malo kovrčavu kosu. Ova verzija stylinga je klasična ženska elegancija. S jedne strane, kosa ostaje labav, s druge strane – uši su otvorene i možete pokazati elegantne naušnice.

Emilio Pucci: zbirka zima 2011/2012

Emilio Pucci nudi mješavinu – mješavinu hipija i boemski stil: u pletenicu je položena dugačka kosa koja je blago zakrivljena. Dio niti se izravnava i okreće lice poput neodgovorno postavljenog graha. Rastavljanje je ravno. Da bi ovo polaganje više svečano možete koristiti tanke lanci s kamenjem ili dekorativni zavoj s vezom ili rhinestones.

Fendi: kolekcija zima 2011/2012

Stilisti Fendi ponuditi da se kosa leđa i to pin sa studs. Morate napraviti čelo s malim elegantnim kaputom. Frizura izgleda malo neuredna i previše jednostavna za zabavu, ali ako ga ukrašite velikim spektakularnim kacigom za kosom iza ili tankim "starinskim" lancima duž čela, dobit ćete upravo ono što trebate.

Modni božićni pribor za kosu

Pri stvaranju novogodišnje frizure, pribor za kosu ide u prvi plan. U ovoj sezoni – prvenstveno su sve vrste rubova i zavoja različitih širina i oblika, bogato ukrašeni vezom i kamenjem. Zapravo, kombinacija crnog baršuna ili satena s velikim strukama – imitacija dijamanata.

Uz pribor takvog plana, možete stvoriti sasvim različite slike: drevnu božicu, djevojku jazza, hipije, pa čak i lude 90-ih godina.

Uz pomoć luksuznog okvira ili zavoja razbacanog kamenjem, dječakovu kratku kosu možete pretvoriti u vrlo ženstveni i glamurozni stil, predstavljajući se u potpuno drugačijem svjetlu nove godine.

Još je u modi upotrijebiti kratke crne veće u retro stilu. U popularnom trendu (krzneni dekor), krznom se koristi za ukrašavanje rubova, što je osobito istinito zimi.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: