Novogodišnje cipele 2010. Modne cipele za Novu godinu. InMoment.ru ženska stranica

Nova godina obuća 2010. Modne cipele za Novu godinu

Novogodišnje obuće 2010

Dakle, žena je uređena, da želi izgledati elegantno. A što elegancija može biti bez lijepih cipela. Ona je ona koja oblikuje žensku sliku. Žene i cipele … Ovi su pojmovi nerazdvojni. Pravilno odabrane cipele čine ženu u tajnovitu vilu, a ta činjenica više nije tajna.

Žena bi trebala naučiti da, ako želi izgledati dobro, elegantno i mlado, onda treba paziti ne samo na odjeću i pribor, već i na cipele.

Danas cipele su umjetničko djelo. To bi se trebalo razlikovati ne samo u najvećoj udobnosti, već i osmišljenu kako bi zadovoljila najzahtjevnije zahtjeve žena.

"Glamour" je uzorak obuće koje može oduševiti svaku ženu, osobito na Silvestrovo.

Šik i milost! To su kriteriji bez kojih prava žena ne može zamisliti njezin život.

Visoka peta čini ženu vitka, vitka, privlačnija. U takvim cipelama možete osvojiti srce čovjeka. Mogu li muškarci odoljeti erotskom savijanju atraktivnih vitkih nogu?

Oni gledaju svaki korak s fascinantnim očima.

Koje cipele nositi na Silvestrovo 2010

Uoči nove godine 2010. godine. Kakvu papučicu nositi na ovoj svečanoj i šarmantnoj večeri? Noga prekrasne Pepeljugi može biti sklupčana u šarmantnim zrnima.

Naglasak je na visokoj peti, platformi i koži.

Zapamtite: Cipele s visokim potpeticama ne samo da povećavaju rast, već i optički produžuju ženske noge. Danas su duge noge standard seksualnosti i ljepote.

Crna i crvena: moderne cipele za Novu godinu

Seks se smatra dvjema bojama – crnim i crvenim.

Nešto lagano nestabilan, nestabilni hod vodi ljude u zanos. Potvrda gejše i poznate Marlene Monroe. Njena slika živi desetljećima. Ekstravagancija i seksualnost, u kombinaciji sa ženskom slabošću i bespomoćnošću, uzrokuju muškarce da krvare rane u srce.

Erotski mreža: Nova godina 2010

Rešetka daje cipele seksi. Žena u takvim cipelama nosi tajnu i tajnu.

Modne cipele za Novu godinu: boje

Svaki par cipela razlikuje se po svojoj eleganciji. Te cipele su standard ženstvenosti i ljepote. Dizajneri učiniti sve što je moguće kako bi zadovoljili naše finicky ženske ukuse.

Treba imati na umu da pete-vrpca nije samo erotizam i dugačke noge, već i savršeni dodatak ženskom kostimu, haljini, suknji.

Na NAPOMENA:
Cipele s visokim potpeticama treba nositi s inteligencijom, bez zloupotrebe ljepote i stila.

Žene čizme: novogodišnje cipele 2010

Toplina i sunce ostaju u prošlosti. Jesen je došao posjetiti nas, a zima će izaći. Modni dizajneri stalno razvijaju nove kolekcije, a među njima posebnu pozornost posvećuju čizmama. Ovog jeseni i zime je bogat novim zbirkama koje će nam ugoditi. Izbor čizama je izvrstan. Sve ovisi o našem ukusu, našoj želji i nogama.

Polu-čizme nisu samo prikladne za suknju, haljinu, hlače ili traperice. Za mnoge žene ovo je izlaz iz situacije, kada je šećer ženske noge nije dovoljno tanak da se stavi na visoke čizme.

Ženi na bilješku

  • U cipelama s pete, korak ne smije biti preširok
  • Nemojte hodati u cipelama s visokim petama cijeli dan
  • Žene bi trebale imati na umu da bi odabir cipela trebao obratiti pažnju kako bi se osiguralo da je udobno, da se prilagođava obliku nogu i da nije pritisnula.
  • Prekomjerno visoka peta (više od 12 cm) može prouzročiti zamjenu unutarnjih organa, tako da ih treba nositi nakon 22 godine života
  • Cipele ne smiju spriječiti kretanje i udovoljiti higijenskim zahtjevima.

ZAPAMTITE da prekrasno držanje, vaš osmijeh, tajanstvena iskra u vašim očima – to je ključ uspjeha!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: