Nova MOGUĆNOST na Facebooku će vas potpuno ŠOKIRATI!

Svesni smo da privatnosti na Facebooku odavno nema, ali ovo nas je zaista šokiralo!

Naime, od sada je moguće da se legalno RAZVEDETE preko ove društvene mreže!

Ellanora Baidoo udala se za Victora Sena BloodDzraku 2006. godine u civilnoj ceremoniji, ali je brak ubrzo postao disfunkcionalan. Ellanora i Victor se gotovo ni ne viđaju, a sav njihov kontakt se svodi na telefonske razgvore tu i tamo i dopisivanja preko Facebooka. Nezadovoljna supruga je odlučila da se razvede od svog neprisutnog muža, ali je tu nastao problem – Victora je nemoguće naći. Nema stalni email niti adresu prebivališta, čak ni privatni detektiv nije uspeo da mu uđe u trag, taka da je nemoguće uručiti mu dokumenta za razvod. Victor pritom odbija da se lično pojavi i uzme papire za razvod.

I tako je sudija New Yorka dao dozvolu da mu se ključna dokumenta pošalju u privatnoj Facebook poruci! Kako sudija objašnjava ovo je bila poslednja opcija i u ovom slučaju jedina mogućnost!

I eto ti ga na – Victor ni ne sumnjajući šta mu donosi crveno obaveštenje u gornjem desnom (ili levom – stalno je premeštaju) uglu, kliknuo je na ikonicu, krenuo da iščitava poruku u inboxu i imao šta i da vidi!

Poruka je poslata pre nedelju dana, ali odgovora još uvek nema, što je kako Ellanora kaže očekivano. Hm, a je li pisalo ono ,,Seen“? Izgoresmo od želje da znamo! 

I eto, Facebook je često uzrok i glavni krivac brojnih razvoda – muž lajkule fotografiju bivše devojke, žena to vidi ili još verovatnije iščačka špijunirajući profil svog dragog, nastane svađa, pa još jedna, ona bivša je sada rame za plakanje i hop – eto pomenutih papira!

Pa kada je već razlog za razvod, Facebook može da opstane i oruđe za razvod – logično, zar ne? Ne? Ne!

Šta vi mislite o svemu ovome?

Смотрите видео: PROVOCIRAJU HRVATSKU!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *