Noviteti europskog parfema: arome jeseni 2009. Žene InMoment.ru

Noviteti europske parfume: arome jeseni 2009

Moderna parfema je cijela zemlja sa svojom industrijom. Svaki mjesec nudi svoje nove proizvode potrošaču.

Kupac se stalno suočava s pitanjem: kako odabrati iz obilja ponuđene robe onaj koji će vam se svidjeti. Neke žene vole koristiti klasike, a druge su najnovije novosti ove sezone.

Danas, ne samo žene, već i muški parfemi predstavljeni su u širokom rasponu.

Na policama Europe već se pojavio novi parfem žene "Liquid Silver".

Povezan je ne samo sa toplinom, čistoćom, već i sa svježinom. Izrađena od strane dizajnerice Kim Weisswange, fascinantna aroma privlači žene svojim avangardom. Prilikom stvaranja parfema koristili su se ne samo plemenite vrste stabala, buketi raznih biljaka, već latice poput ruže, jasmina, geranija, tangata.

Novi miris parfema "Liquid Silver" pojavio se u Njemačkoj u bocu od 50 ml po cijeni od 39,90 neće oduševiti milijun žena.

Tajanstveni miris "APART Gold" za tajanstvene i romantične žene. Omotava i preplavljuje ženu svojim mirisom. Takve komponente poput mandarina, bergamota su isprepletene u jednu i stvaraju vlastitu jedinstvenost.Cvjetni plemenit miris latica cvjetova poput ruže, orhideja, jasmina i ljiljanice doline nije ostala na stranu. Kim Weisswange pravi je čarobnjak u svijetu mirisa. On točno zna što žena želi i kako to postići.

Najbolji model Teresa Lourenco poznat je već dugo u modnom svijetu. Zajedno s svjetskim kreatorom parfema Kim Weisswange, stvorila je svoj jedinstveni miris, pokušavajući time nastaviti svoju domovinu Karibi. Ovo je izvrstan miris za nezaboravnu večer. Nije bilo bez egzotičnog naranče, manga, grejpa, ananasa, strasti voća. Svježina duhova dala je takve bukete cvijeća kao orhideja, jasmina, smokve, ruža. Dodana je mješavina kakao, vanilije, sandalovine, kave, sjemenki moss i šećerne trske.
Sadržaj boce 50 ml.

Parfem za žene "Seroya". Njegova tajanstvena i tajanstvena mirisa oduševit će svaku ženu svake dobi. Osvježava i nadahnjuje. Kim Weisswange zna kako predati ženu radost. Zna da je san svake žene originalnost i jedinstvenost. Glavna stvar u duhu "Seroya" jest to da mito ženama sa svim vrstama aditiva okusa od mandarina, zelenog čaja, buketa voća od šljiva, cvatu naranče i breskve.Stvaranje ovog parfema je korišten od strane japanske trešnja cvjetovi, jasmina, sandalovine, vanilije i cimeta.
Sadržaj boce 50 ml.

Njemački trgovinama krenula u prodaju novi parfem „Agua-tropski”. Ovaj miris bilježi i plijeni ljepšeg pola čovječanstva. Unatoč zime, ovaj miris vodi vas grijati u miru i sunce. Kod primjene ovog parfema na moje tijelo, mentalno transportirani u Karibima. upravo je to jedinstven miris, koji nas vraća na suncu, moru i toplinu.

Jedan od glavnih okusa koji se koriste u stvaranju ovog mirisa: pink grejp, mango, papaja. Ovaj miris isprepletena s mješavinom jasmina, ruže, sandalovine, vanilije.

Svi ovi trendovi su prezentirani parfem marke, osim, koja ima svoje urede u više od 20 zemalja, uključujući Njemačku, Švicarsku, Austriju, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Južnoj Koreji, Japanu, Australiji, Novom Zelandu. U posljednjih nekoliko godina, brand Osim postao popularan u istočnoj Europi.

Mnoge žene u svijetu poznata po zavodljivim i uzbudljiv, tajanstven i ženski parfem Thierry Mugler. Stvorena je za romantične i senzualne žene.Prošle godine slavio je svoj 35. rođendan. Po prvi puta je aroma "Angel", europsko tržište ušlo 1992. godine. Od tada, on je pouzdano hodao svijetom. U listopadu je na pultu stigla ažurirana verzija kultnog okusa "Angel". To ne čudi. Uostalom, bio je taj miris koji je bio najpopularniji u Europi.

Ovaj miris je komad Francuske sa stilom i životom. Ovo je impuls ženskih osjećaja i leta ženskih fantazija. Ovaj miris je za poslovne i elegantne žene, za one koji žele držati korak s vremenom. Thierry Mugler koristi se u svom jedinstvenom "Anđelu", kao što su breskva, šljiva, dinja, vanilija i sandalovina.

Francuski parfem smatra se jednim od najboljih na svijetu. Francuska se zove kraljica parfema. Moderna parfema započela je svoje ožujak diljem svijeta iz malog grada Grasse, koji je u blizini Cannesa i Nice.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: