Omiljena boja laka priča priču o vašem karakteru

Gotovo da nema pripadnice lepšeg pola koja ne uživa u lakiranju noktiju. 

Lepi, negovani nokti su ključni za ženstven izgled šaka, a lak u boji može da upotpuni svaki izgled.

Sigurni smo da u moru izbora kada su boje u pitanju imate neku za koju se, bez obzira na aktuelne trendove, najčešće odlučujete kada želite da ulepšate nokte.

Omiljena boja laka priča priču o vašem karakeru. Pogledajte koja je vaša!

Crn ili veoma tamni lak – BUNTOVNICA.

Taman manikir može da bude veoma šik. Većina žena koja nose lakove u veoma tamnim nijansama višnje, tamnoljubičaste, smeđe i u čak crnoj boji spadaju među kreativne osobe koje imaju i malo buntovnu narav. Ove žene imaju veliko samopouzdanje i ne plae se da izađu iz okvira i ustaljenih normi.

Neonske boje – ENERGIČNOST.

Jarke boje podižu raspoloženje i nivo energije, pa su pripadnice lepšeg pola koje vole jarke upadljive boje na noktima pune životne snage i poleta, pozitivne su i uživaju u velikom društvu. Vole izlaske i dobar provod i sa njima nikada nije dosadno!

Nežne pastelne boje – ROMANTIK.

Nežne boje kao što su puder-roze, kremasta bež, varijacije nežno žute ili koralne ukazuju na osobu koja je romantična i nežna. Uz ove osobe će vam skoro uvek biti prijatno jer nisu napadne, agresivne i glasne. Odlikuje ih smirena opuštena narav.

Narandžaste nijanse – IMPULSIVNOST.

Kada je u pitanju narandžasta boja na noktima ona upućuje na aktivnu osoba koja nema puno strpljenja, pa će radije stvari preuzeti u svoje ruke i „zakuvati“ neku akciju ako već nema postojeće kojoj se mogu priključiti. Ove osobe su impulsivne, ali ih odlikuje i hrabrost, odvažnost i energičnost. U društvu su glavni ,,akcijaši“. U ljubavi su vatrene.

Boja crvenog vina i crvene nijanse – SEKSEPIL.

Tamni nokti boje burgundca uazuju na senzualnu, seksipilnu osobu. Ovakve osobe u svakom trenutku na sebi imaju seksi veš, vole da flertuju i zavode gde god se pojave.

Francuski manikir – ODMERENOST.

Ovaj manikir je uvek u trendu i odlikuje odmerene prirodne osobe, koje su sigurne u sebe, ali ne vole da se nameću. Francuski manikir je klasika, pa odlikuje ženu dobrog modnog ukusa koja retko kad greši u svojim izborima. Dobro stoji ženama svih godišta te čak podmlađuje osobe koja ga nose. 

Šareni dizajn – KREATIVNOST.

Pripadnice lepšeg pola koja vole zanimljiv i uvek različit dizajn na noktima imaju veselu narav i uvek su pozitivne. Svojoj kreativnosti daju slobododu u svakom aspetu života i dobar su prijatelj.

Смотрите видео: Seranovi 43 epizoda (I bi Marta)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *