Ovo su 3 najpopularnija makeup izgleda ove sezone

Naglašene oči uz istaknute usne, kažu eksperti za lepotu, ne idu zajedno! Međutim, beauty svet ima neka svoja nepisana pravila i strujanja koja prati.

Tako sve češće viđamo da se ,,krši“ovaj zakon.

Magazin Glamour je uz pomoć lica lepe manekenke Bette Franke u poslednjem izdanju pokazao koja su to 3 najpopularnija makeup trenda sezone.

I da, ima puno naglašenih očiju i istaknutih usana.

Pogledajte šta se nosi na licu ovih dana i recite nam da li biste probale!

1. Retro trepavice i narandžasti karmin – Trepavice koje je popularizovala manekenka Twiggy se ponovo vraćaju na scenu! One su duge, definisane i razdvojene! Ukombinujte ih sa narandastim karminom koji je poslednjih sezona pravi hit i dočekajte proleće kako dolikuje! 

2. Izvučen ajlajner i usne u boji kože (nude) – Ajlajner i dalje neprikosnoveno vlada svetom makeup-a. Ove sezone nosiće se crni trag upadljivo izvučen uz spoljašnji ugao oka u kombinaciji sa usnama u boji kože – diskretne, ali senzualne.

3. Guste bogate trepavice i crveni karmin – Još od doba Marilyn Monroe crveni karmin ne prestaje da nas oduševljava. Ove sezone nosi se u kombinaciji sa gustim bogatim trepavicama koje pogledu daju mističnost i senzualnost.

Možete vi to same!

Смотрите видео:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *