Pogledajte kako Cindy Crawford izgleda BEZ photoshop-a!

Jedna od najlepših žena prošlog veka, Cindy Crawford, fotografisala se pre skoro dve godine za časopis Marie Claire, i od tada mediji nisu prestali da je „linčuju“,  međutim nije naslovnica ta koja je izazvala toliko komešanje javnosti, koliko činjenica da su objavljene neobrađene fotografije slavnog super modela! Ono što je izazvalo pravi skandal i kritike javnosti bila je činejnica, da slavna manekenka i nije više u top formi… Neki su je osuđivali, a neki su stali na njenu stranu da je odbrane… Pogledajte neretuširane fotografije!

Mnoge majke stale su na njen stranu, tvrdeći kako se telo drastično promeni nakon jednog, a kamoli dva porođaja! A mnogi Photoshop stručnjaci tvrde kako su ove neretuširane fotografije zapravo lažne, te da su onete koje su menjane kako bi narušili imidž slavne manekenke. U njenu odbranu čak je stajao i autor ovih fotografija, John Russo, koji tvrdi da su fotografije lažne i da slavna mama dvoje dece ima telo za poželeti! Štaviše, slavni fotograf je izjavio kako su fotografije ukradene, a zatim retuširane tako da bi uništile lik Cindy Crawford.

Zbog čega su ove fotografije već dve godine u žiži javnosti? Mediji kao da ne shvataju da čak i ako telo neke majke izgleda ovako, ne treba da se prešaltaju na linč. Svako je lep na svoj način. 

Foto: designntrend.com, yahoo.com, 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *