Pokloni za Novu godinu: što da daju. Nova godina darovi za muškarce i žene. Pokloni za najmilije i djecu za Novu godinu. Korporativni darovi kolegama. InMoment.ru ženska stranica

Pokloni za Novu godinu: što da daju. Nova godina darovi za muškarce i žene. Pokloni za najmilije i djecu za Novu godinu. Korporativni darovi kolegama

Pokloni za Novu godinu

Na Silvestrovo je uobičajeno organizirati bučne svečanosti, čestitati jedni drugima o dolasku ili već dolasku, i, naravno, dati darove i suvenire. I u svim krivnjama tradicije – kako slaviti Novu godinu, pa ćete ga potrošiti!

Dakle, što bismo trebali dati našim drugima kako bi bili još aktivniji u idućoj godini, ali našim voljenima i šefu? Pokušajmo to shvatiti.

Jedno od glavnih pravila za pripremu darova je pravovremenost, odnosno ne odgađati kupnju darova na dan pre-odmora, već ih pripremite unaprijed.

Novogodišnji darovi

Ako žena voli slatka sitnice, dajte joj – kovčeg, ogledalo u izvornom okviru, vaza, životinjska figura (npr. Tigar), kolekcijska lutka, porculanska figura itd. Samo nemojte davati predmete kuhinje, to nije kućno prave, ako zaista želite, onda to može biti kuhinjski ručnik s simbolima naredne nove godine. A ako želite biti izvrsni, gledajte priče ili smiješne igračke, raspoloženje takvog dara nužno će stvoriti najsvečniju. Ili će to možda biti šalica s vašim licem ili zagonetke, kalendar, "staru" sliku s njezinom fotografijom (takva usluga se sada pojavljuje u foto-studio).

Pokloni za Novu godinu

Ako je ova djevojka ili mladić vaš omiljeni, onda je najbolje dati nakit koji može biti u obliku brošura, narukvice, prstena ili privjeska. Takav dar dugo će ostati u sjećanju, ili može poslužiti kao početak nove veze. Uostalom, nakit Novogodišnji darovi uvijek su visoko cijenjeni, bilo da je riječ o funkcionalnom daru ili dekoraciji. Neće nikoga ostaviti ravnodušnim, i, naravno, zauzeti će pravo mjesto u unutrašnjosti ili na svečanoj odjeći.

Novogodišnji korporativni darovi kolegama

Novogodišnji korporativni darovi kolegama na prvom mjestu ne bi trebali biti skupe, a drugi, osobito ako ih dajete u nazočnosti cijelog tima, ne smijete značajno razlikovati po cijeni, veličini i kvaliteti. Najbolje od svega, ako je to uredski trivijalnost (prekrasne olovke, kalendari itd.), Iako su moguća sladna iznenađenja ili možda novogodišnja karta s veselim čestitkama. Takva pozornost kolegama pridonosi ne samo stvaranju blagdanske atmosfere, već i poboljšanju odnosa u timu.

Božićni darovi za djecu

Pa, naravno, svatko zna da su najviše zahvalni primatelji darova djeca.Njima se ovaj posećak posvećuje na poseban način, pričekajte i vjerujte u bajku. Uz svu svoju snagu, podupirite ovu vjeru u svoju djecu jer djetinjstvo prolazi tako brzo. Ako još niste odlučili što dati – pribježi se triku. Zamolite dijete da napiše (ili nacrta) pismo Djedu Mraku i nužno zajedno s djetetom pošalje, budući da je pogledao prema unutra, dobro da djed nije pogriješio. I zapamtite da poštivanje tradicija pomaže obitelji da postane više kohezivna i prijateljska. Ako vaše dijete već ne vjeruje u neku vrstu djeda, sigurno će vam se svidjeti suvremena računalna oprema ili tinejdžerska kozmetika, ili možda nešto što će vam pomoći da se osjećate zrelijima, na primjer, torbici ili ručni sat. Najvažnije je da će vaš dar biti napravljen s ljubavlju, a djeca to ne osjećaju kao nitko drugi.

Novogodišnji darovi mogu stvoriti ne samo svečano raspoloženje, ali i naplatiti nam s pozitivnom energijom za nadolazeću godinu.

Priprema za Novu godinu – događaj je uvijek vedri i radosni. Očekujemo od blagdana ne samo nova pojavljivanja i nezaboravna senzacija, već nova nova iznenađenja.I zapravo, nije tako važno, kupite jeftine novogodišnje suvenire ili odaberite skupe darove. Najvažnije je da su pažljivo odabrani i iskreno predstavljeni toplinom i ljubavlju. Želim vam sreću, iu dolasku iu ovoj godini!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: