Postojan ruž. Korist, štetu i kako odabrati uporni ruž za usne. InMoment.ru ženska stranica

Postojan ruž. Korist, štetu i kako odabrati uporni ruž za usne

Mogu li žene bez ružera? Ako vjerujete u intervjue, možete: gotovo 36% potpuno zamisliti make-up bez ruža za usne, ili ga ne koristiti svaki dan, koristeći balsu, glosse itd.

Međutim, druge žene i dalje ne mogu bez ruža za usne, a još više na poslu, gdje su uvijek na vidiku. No, kozmetike i donosi najviše problema: maskara može širiti, temelj – četka, ruž – mutne, ostavlja tragove na odjeći, jela, pa čak i na poslovnim papirima.

Zato su žene toliko zainteresirane za upornu kozmetiku, a najviše od svega – ustrajni ruž za usne. Mascara ili temelj ne mogu se uvijek koristiti, ali ako se ne usredotočite na usne, izgled žene – u većini slučajeva – postaje blijedo i neizražajno.

Postojan ruž

Kada ruž otporan – može biti cijeli dan da se osjećaju sigurni, bez straha da namazani, a ipak većina nisu ravnodušni prema ženama, što je uzrok njegove stabilnosti – zašto je to tako dugo zadržao na usnama, te ga ukloniti uobičajenim sredstvima (mlijeko, vrhnje) ili ga isprati vodom gotovo je nemoguće?

Naravno, uporni ruževi, poput većine kozmetičkih proizvoda, imaju prednosti i nedostatke, a vi biste trebali znati o njima, barem općenito.

Izjavu "ljepota zahtijeva žrtve" može se shvatiti na različite načine. Može se smatrati „žrtvom” uzeti s vremenom, ali mnoge žene, na žalost, što se podrazumijeva pod ovim gubitka sposobnosti da podnosi nelagodu – na primjer, cijeli dan pucati steznik ili elegantne cipele sa „štikli”, ali san u isto vrijeme oko jedna stvar – da se vrati kući i resetirajte ove "atribute ljepote".

U međuvremenu, svašta i pribor Žena treba odabrati tako da se osjećam super cijeli dan, a posebno u kozmetici – u stvari, to ne može biti skriven od očiju drugih, kao korzet.

Otporan ruž na usnama zadržao do 12 sati, a superstoykaya – po danu, bez potrebe za bojanje – to je vrlo povoljno. S druge strane, najuporniji ruževi dočarati osjećaj „nepropusnosti usne”, osjećaj težine – čini se da je film na usnama, od kojih sve vrijeme žele riješiti.

Uklanjanje takvih ruževa uobičajeno je nemoguće – potrebno je koristiti posebnu, koja struktura također uključuje aktivne (vjerojatno, agresivnije) sastojke.Dakle, u žrtvi u ovom slučaju, možete donijeti svoje usne, a ne vrijeme, kao u slučaju pažljivog samozaštite uz pomoć konvencionalnih sredstava.

Otporan ruževi sada je dostupna u dvije cijevi (bilateralna Tube) u jednom – ruž, postojana pigmenti boje, a na drugom – sjaj, hidratantna ruž u boji usana i ispravljanju. Stoga je potrebno dobiti ogledalo i nanijeti sjaj, iako boja usana ostaje sjajna u svakom slučaju.

Štetu i korist perzistentnog ruža za usne

Ako koristite ruž svaki dan, osjećaj stezanje može postati trajno, a koža na usnama je suha i prekrivena pukotinama, tako da su vizažisti preporučuju ga koristiti samo u posebnim prilikama.

Pigmenti prodrijeti u tanku i osjetljivu kožu usana s drugim komponentama ruž i utjecaj u ovom slučaju, ne brine – a, to mora izdržati usne, mobiliziranje za tu obranu.

Kako se stvaraju ruževi, potrošači nisu baš sigurni – kozmetičke tvrtke štite ove podatke kao komercijalnu tajnu – ali općenito je to još uvijek moguće reći.Svi sastojci se miješaju na određeni način (rastopljeni voskovi, boje, ulja, itd), smjesa se izlije u kalupe, ohladi, te umetnuti u kolčak – općenito sve.

Sastojci perzistentnih ruževa

Koji su glavni sastojci u proizvodnji ruževa?

Obično se to lanolin, pročišćeni kemijska otapala – Hrani komponente masti, dok se obavljaju funkciju vodiča – prodire u dermalnom, noseći vitamine i druge hranjive tvari. Ako postoje perzistentni pigmenti za bojanje u ruž za usne, on nosi s njima i njima, i u ovom slučaju to više nije stvar od koristi.

Biljna ulja (soja, kukuruz, itd) imaju terapeutski učinak na usnama, zbog visokog sadržaja vitamina (A, E, itd) i masnih kiselina.

UV filtri su potrebni u ružama – pružaju zaštitu od sunca, ali, nažalost, također mogu uzrokovati alergijske reakcije.

Biljni ekstrakti – na primjer, ekstrakt aloe, vlaži kožu, štiti ga od infekcija i upala, potiče regeneracijske procese; ponekad u ruž za usne, kao hidratant, ružičasto ulje ili hialuronska kiselina – ova kozmetika košta mnogo više.

Na korištenje opasnih tvari u ruževi također poznat: često je to ulje, a dugoročno korištenje kozmetike (ruž i žena već desetljećima) nakupljaju u tijelu – limfni čvorovi, jetra i bubrezi, a ne obećava ništa dobro za naše zdravlje.

<>

Uporni ruževi, osim svega toga ovo koristiti više vosak i pigmenti – tako je boja postojana, a film na usnama se održava za nekoliko sati. Popravlja boju i silikonskog ulja – proizvođači prirodne kozmetike iz njega za dugo vremena odbijao, ali su uobičajene kozmetika gotovo uvijek sadrži silikone i često umjetno – oni su jeftiniji.

Ako proizvođač u skladu s optimalnim omjerom silikon za drugim sastojcima, ruž za usne ispada nije previše „teška”, a koža može disati – silikon u sastavu bi trebalo biti manje od 8%.

Jaki ruževi su mnogi – pokušat ćemo usporediti usne nekih poznatih proizvođača.

Marke ustrajnih ruža za usne

Line švedski kozmetika Isa Dora poznata još od 80-tih godina XX stoljeća – otporne su ruž za usne Wonder raspolaganju našim ženama za oko 500 rubalja. Na usnama se primjenjuje jednostavno, čak i sa tankom sloju i sjaj daje bogatu boju, tajanstveni sjaj i svjetlost, atraktivna oteklina.Miris u ovom ruž sasvim normalno, s blagim primjesa karamela ili vanilije, a sjaj joj uopće ne – to je prednost da mnoge žene cijene. Ovaj ruž za usne traje do 8 sati; ako pažljivo obojite usne blještavim, onda ostavlja gotovo nikakav trag.

Postoji osjećaj nepropusnosti i suhoće usana, kao i gotovo svi uporni ruževi; ako stavite sjaj neugodne senzacije nestati i boja usana osvježava – i zato moram ga nekoliko puta primjenjuje tijekom dana.

Otporan proizvođači ruž su pokušali učiniti više u 20-ih godina prošlog stoljeća – za dodavanje više pigmenata boje i ruž traje duže. U 90 godina američka tvrtka Revlon, dobro poznat u kozmetičkoj tržište za svoje inovacije, uređen za proboj u tehnologiji postojanih ruževa za usne, koristite fixers boje – naravno, to je i „poslovna tajna”.

Otporan ruž by Revlon izgleda jako lijepo na usnama: primjenjuju se kao luster, vrlo jednostavno, ali svjetlo miris. Brzo nestaje, no sjećamo se i stoga ne želim podsvjesno upotrijebiti moj sjaj; na sreću, miris ruža je sasvim običan. Revlon ruž na otporniji nego što je Isa Dora – držati na usnama do 12 sati ili čak i duže, daje im oblik, i ne ostavlja trag – kao što je obećao u oglasu.Sverhstoykaya ruž Colorstay Prekovremeni ruž za usne, po cijeni u rasponu od 250 do 500 rubalja na početku ne uzrokuje nelagodu, ali nakon 5 minuta je osjetio da je usna zateže, a sušiti – tamo će sjati. Usne su meke na njega, ruž ne postoji, hlad postaje svjetlija – za nekoliko sati, tako da sjaj nanosi nekoliko puta dnevno. Općenito, ove recenzije ruževa su vrlo dobre, a mnoge žene to upućuju na kategoriju kozmetičke kakvoće.

Izraelska tvrtka Ja-De također pozicioniranje svoju šminku kao prirodno i kvalitetno: joj ruž i sjajilo za lijep i svijetao, lako nanosi, a nemaju gotovo nikakav okus. Parfem se osjeća samo malo. Usne ovaj ruž dobro osjećam: ne suhoća i stezanje kože hidratizirana i meka – mišljenja, čak i ona sliči chapstick za djecu, ali otpornost na to očito nije dovoljno – drže ukupno 4 sata, tako ugodno, također, imaju svoje cijene , Kupi ruž za usne i sjaj Ja-De može se koštati od 200 do 500 rubalja.

Izbor čvrste ruž za usne danas je bogat, tako da ako ne postoje posebni problemi s usnama, možete pronaći pravi proizvod za sebe i koristiti – ne svaki dan. Ako je koža suha usta, onda je bolje da ga ne riskira, i opet dobiti ogledalo i ton usana običan ruž, hranjiva ili hidratantne.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: