Rešite se CELULITA uz pomoć obloga sa SIRĆETOM!

Sa nadolazećim toplim danima garderoba je sve kraća, a da li ste zaista spremne za letnju sezonu? Da ne kažemo bikini sezonu… ? Ako niste bile mnogo aktivne ove zime, već ste puno sedele, to znači da vam se sigurno stvorio celulit. A to znači, dugotrajna borba da ga se rešite. Postoje efikasna rešenja kao što su pravilna ishrana, fizička aktivnost i masaže. Međutim, mnoge žene imaju problema sa dubinskim celulitom, koji ne može tako lako da se odstrani. Zato je potrebno redovno raditi dubinske tretmane za otklanjanje celulita. Iako je poznata činjenica da su takvi tretmani i masaže veoma skupi, našli smo alternativu u nezi tela u sopstvenom domu! 

Predstavljamo vam obloge protiv celulita! U svetu poznatije pod nazivom cellulite wraps, ove obloge su se pokazale kao odlično rešenje u borbi protiv celulita. Kroz nekoliko sati uklanjaju površinski, a ako ih redovno koristite, ukloniće i dubinski celulit! Za ovu oblogu su vam potrebna SAMO 2 sastojka, koja 100% imate kod kuće!

Sastojci: 

– losion za telo

– jabukovo sirće

Dodatna oprema:

– peškir

– providna folija

Priprema:

Pomešajte četvrtinu šolje losiona za telo i kašiku jabukovog sirćeta. Izmešajte da se sastojci dobro sjedine. Sledeći korak koji budete radili je veoma važan ako želite efektne rezultate! Pokvasite peškir hladnom vodom, iscedite ga, a zatim ga stavite nekoliko minuta na deo tela koji želite da umotate u foliju kasnije. Bitno je da voda bude što hladnija, kako bi hladnoća peškira dodatno „otvorila pore“ na koži (mit je da se pore mogu otvarati i zatvarati, pošto se oko njih ne nalazi nikakvo mišićno tkivo, one se samo mogu blago opusititi, a hladna voda potpomaže boljoj cirkulaciji tela što zapravo čini da koža bolje upije sve nutrijente). To će pomoći u dubinskom tretiranju celulita. Nakon nekoliko minuta nanesite smesu na kožu, ali je nemojte utrljavati! Umotajte dobro u providnu foliju deo tela koji ste namazali (preporučujemo da se umotate u nekoliko slojeva folije) i ostavite da odstoji oko 6 sati.

Dok imate ove obloge možete se kretati, ali preporučujemo da svedete kretanje na minimum kako vam se folija ne bi pomerila.

Ovom metodom možete zavijati bilo koji deo tela na kome se javlja celulit. Takođe, za efektnije i brže rezultate, preporučujemo da ovaj tretman ponavljate minimum 3 puta nedeljno. Uz to treba da se hidrirate i unesete neku vrstu fizičke aktivnosti. 

Možete vi to same!

Foto: es.aliexpress.com, Google images, 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *