Sastav kože lica. Što kreme za lice. Što je u šminki. Ženska stranica iinmoment.ru

Sastav kože lica. Što kreme za lice. Što je u šminki

Što kreme za lice. Što je u šminki

Žene svih dobnih skupina nisu ravnodušne na sve vrste kozmetike, uključujući kreme koje čine našu kožu mekom i svilenkastom. Nevjerojatne kreme sastoje se, naravno, od vrlo dragocjenih sastojaka.

Protein kavijara: Sastav laktova

Na primjer, odlična kavijara pokriva čitav niz prehrambenih komponenata: poli-nezasićenih masnih kiselina, jod, elemenata u tragovima, aminokiseline, mineralne soli i raznih eliksira, vitamina A, E i D. Protein kavijara priložene u protiv starenja kreme sve češće u doslovno njihov poziv slijediti vlažnost kože i savjesno jačaju krvne žile.

Izvaci iz kavijara – vrlo snažan proizvod koji ima ogroman utjecaj na kožu, vlaži i zaglađivanje. Također, proteini kavijara se dodaju šamponima, masama za kosu i licu. Proces oporavka je vrlo brz i značajno poboljšava vaš izgled – vaše lice i kosa zrače zdravlje!

Svila: sastav kreme za lice

Protein svila – novo razvijen proizvod koji se već uspio dokazati i dobiti se vjernim navijačima.To je postalo moguće zbog činjenice da je tijekom istraživanja otkriveno da molekule svile zadržavaju 7 puta više vode nego bilo koje druge tvari. Naravno, trošak kozmetike koji sadrži svilu dovoljno je visok, ali glatka koža košta takav novac.

Kozmetički proizvodi sa svilenkastim proteinima – početak novog života za vašu kožu, kao svilene molekule ispunjavaju najmane nepravilnosti kože i štite ih od utjecaja okoliša. Proizvođači kozmetičkih proizvoda vole svilenkastu bjelančevinu zbog svoje svestranosti i sada zasiti ne samo kreme za lice i tijelo već i šampone. Takvi šamponi će dati kosu više sjaj i snagu.

Dijamantna mrvica: sastav kreme za lice

Ako želite lagano polirati kožu, zadržavajući njezinu prirodnu boju i zaštititi od vanjskih utjecaja, obratite pozornost na kremu koja sadrži dijamantnu mrvicu. Omekšava neujednačenost kože, ispravlja ožiljke i izaziva obnavljanje epiderme. Korištenje kreme s dijamantnom prašinom može se usporediti s kemijskim pilingom, ali više dijamantna pila je lojalniji postupak.

Trošak takve kozmetike ovisi o podrijetlu dijamanata, ako su umjetni – trošak je znatno niži.

Pearl: sastav lica kreme

Sigurno, biseri su neophodni atribut drevne tradicionalne kineske medicine. Nema sumnje da proizvodi od bijelog praha mogu biti korisni za blijeđenje ili samo umorna koža. Bjelančevine bisera mogu pomoći u preciznoj usmjeravanju bore protiv oponaša, poboljšati neobičan ten, pa čak i oblikovati strukturu zbog povećanog sadržaja kalcija. 60% korisnih tvari bisera ide na kožu i dopunjuje njegov sastav, pomaže u obnovi i regeneraciji. Treba imati na umu da se uobičajeni medicinski proizvodi (vitamini) apsorbiraju samo za 40%.

Jade: sastav kreme za lice

U drevnoj Kini poštovana je žada, smatrajući ga jednim od simbola mladosti i dugovječnosti. Jade kamena terapija propisana je svugdje kako bi pomlađivala i olakšala kožu. Aktualna kozmetologija vas poziva da isprobate žadnu prašinu ili piling od žade. Prašina od žad može vam spasiti od površinskih bora i dobnih mjesta, te zaštititi kožu od utjecaja vanjskog okruženja.

Jade prah je glavna komponenta raznih kreme, čija je akcija usmjerena na hidratantnost i izbjeljivanje kože.Uz to, koža će uvijek biti zdrava i nevjerojatno atraktivna.

Zlato i srebro: sastav kreme za lice

Zlato i srebro dugo su cijenili ljepote ne samo u obliku ukrasa, već i kao veličanstveni kozmetički proizvodi. Oni ubijaju bakterije i normaliziraju ravnotežu vode kože. Zlato samo utječe na problematična područja lica, čime se štiti vaše lice od nepotrebne izloženosti. Srebro, zauzvrat, inhibira umnožavanje patogenih stanica i ubija patogene mikrobe pa se sve više koristi u sredstvima za čišćenje lica.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: