Saveti u MRŠAVLJENJU koji DOKAZANO deluju!

Znamo da je držanje dijete prava muka, pogotovo ako ste gurman i volite hranu. Međutim, postoje neki trikovi i saveti za mršavljenje koji DOKAZANO deluju u borbi protiv kilograma!

#1: Citrusi – vitamin C pospešuje stvaranje kortisola, koji je odgovoran za sagorevanje masti u organizmu. Preporučujemo da svakog dana pojedete jedan grejpfrut za doručak.

#2: Ćuretina – nemasni proteini u ćurećem, pilečem i ribljem mesu pomažu da ostanete siti duže sati. Takođe, puni su amino kiselina koji su sastavni gradivni materijal naših mišića.

#3: Voda – redovno se hidrirajte! Ukoliko pijete 8 čaša vode dnevno možete ubrzati metabolizam i do 3%, možda vam ova brojka ne deluje velika, ali verujte nam na reč kada kažemo da ćete videti rezultate!

#4: Recite DA crnoj čokoladi – jer je puna antioksidanata, a bez nečega slatkog ne možete da prebrodite dan, zar ne? 

#5: Ustajte češće – kada god imate priliku da ustanete, uradite to. Ustajanjem sa stolice ili sofe sagorevate 1,5 puta više kalorija nego samo kada sedite pola dana.

#6: Budite pozitivni – ukoliko se okružite pozitivom, mršavljenje će vam lakše ići od ruke. Stručnjaci tvrde kako osobe koje žive pozitivnije imaju više uspeha u svim poljima života.


 

Možete vi to same!

Foto: huffingtonpost.com, Google images, Pinterest

Смотрите видео: MRŠAVLJENJE – SEKA SABLIĆ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *