Šminka, manikura i frizura na Novu godinu 2014. Ženska stranica www.InMoment.ru

Šminka, manikura i frizura na Novu godinu 2014

Božić WC-u posljednjih nekoliko godina bio među nama koji nikada sanjao kraljice koji su živjeli u galantnog stoljeća, a sada istočni kalendar: želimo slaviti Novu godinu u skladu s njom, a istovremeno žele izgledati zapanjujući i nezaboravno – i, sve više, to je ispada.

Moja Nova godina počinjemo razmišljati unaprijed, pitajući postavki simbol narednu godinu, a pokušavajući pokupiti stilski odijelo, frizuru i šminku. Nije da mi čvrsto vjerujemo u njegov utjecaj – samo igrati i eksperimentirati žene uživaju u svakom trenutku, i sposobnost da promijeni način na koji u tom pogledu, svake godine je vrlo atraktivna.

U 2014, domaćica će biti Plavi drveni konj, a ona ima svoja pravila i zahtjeve, ali odjeća, nakit, frizura, manikura i make-up treba odabrati tako da odgovaraju vašem stilu, oblik, boju kože, kose i očiju, a ne nastojati po svaku cijenu izgledati propisati horoskopa. Na primjer, u sjajan kostim prikladan šminke diskretan i elegantan, ali sa mekom i običan outfit kombinirati svijetle boje i još mnogo toga.

Šminka godinama konja – ne pretjerivati

Dakle, prva informacija o šminke.Profesionalni vizažisti vjeruju da je naglasak treba staviti na samo jednoj strani lica – na vrhu ili dnu, koji je – luče svjetlije oči ili usne, pokušavajući naglasiti sve odjednom.

Naravno, kompetentni make-up nije samo dekorativna kozmetika, tako i stresni umjetnici. U početku je potrebno obratiti pažnju na lice i vrat – to mora biti dobro njegovan i zdrav, a zatim je moguće „izvući” što god on želi. Ako je koža čista, s mat nijansu, šminka će biti najbolje, tako da se brine o sebi treba držati, a tek s početka hladnog vremena – čak i više. Svaki dan, koža bi trebao biti dobar za čišćenje, hidratizaciju, dati joj dobru hranu, zaštitu od vjetra, kiše, snijega i mraza, suhoće i nepovoljnom okruženju, a zatim u Novu godinu će izgledati odlično – 31. prosinca će izazvati intenzivnu hranjivu masku, a može biti "stvoriti" bajkovu šminku.

Kakvu dekorativnu kozmetiku trebam koristiti na svečanoj večeri, stvarajući moju svijetlu i nezaboravnu sliku? Naravno, to je tonski temelj i puder u prahu – kao u pravilu, mineralna, rumenilo, ruž za usne, olovka za oči, olovka za oči i sjene – svi moraju biti u skladu s bojom kože, kose i očiju.

Kako bi zadovoljili plavi konj, koristite plavo, plavo, zeleno, ljubičasto u sastavu – sjenke mogu biti svijetle, blistave ili nježne, pastelne. Ali to nije cijeli spektar boja – tirkizni, crni, sivi, morski valovi, smaragdni, bež, breskve i druge sjene koje su blizu njih također će odgovarati – ima dosta prostora za maštu.

Lagane plavuše s plavim, sivim i zelenim očima koristit će nijanse sive ili plave, ali i ružičaste boje; iste boje mogu se koristiti i "snijeg bijela" – brinete s bijelom kožom.

Započnite postupak primjene šminke s poravnavanjem kože. Nanesite gel za vlaženje ili krema s niskim sadržajem masnoće na površinu lica, vrata i dekoltea; kada je objekt će biti apsorbiran, za prikrivanje kožu ispod donje kapke s malim dotakne korektor, 1-2 nijanse svjetlije – to će vam pomoći zadržati jasan pogled na cijelu noć – ako ćete slaviti do zore. Nedostaci u koži – spotova, vaskularne „zvijezde” i mala upala – može biti skriven na isti način, a na novogodišnje fotografije koje će izgledati savršeno.

Dalje, potrebno je primijeniti BB krema ton uskladiti ten na – sredstvo za maskiranje, a istovremeno se pobrinuti.Lagano se lupa u kožu s prstima, pokušavajući učiniti granice primjene nevidljivima. Nemojte nanositi previše tonskih sredstava – inače umjesto spektakularnog make-upa možete dobiti učinak kazališne šminke.

Osnova za šminku je fiksirana uz pomoć mineralne mrvice u prahu – nanosi se mekom četkom. Da biste istaknuli jagodice, primijenite ih malo na roze ili boja breskve; u godini konja dopušteno je koristiti biserno rumenilo – izgledat ćete elegantno i seksi u isto vrijeme. Ako želite „strelice” u kutovima očiju je bolje držati, potrebno je privući ih olovkom i olovka za oči koristi za učvršćenje.

Sjena, kao što je već spomenuto, biraju se u skladu s bojom konja – nijanse može stvoriti puno, ali postoji još jedna mogućnost za make upa, koja je zainteresirana za gotovo sve – je dimi šminka, zagonetna i tajnovita. To se uklapa u bilo žena, ali morate odabrati različite nijanse i različite načine da se prijave sjene, ali nadopuniti može blistati – oni primjenjuju malo, i to samo na gornji kapak.

Trepavice bi trebao biti „konj” – dugo i pahuljasto, a sada to nije teško postići: mnoge kozmetičke tvrtke proizvode tinte, što značajno povećava dužinu trepavica i njihov volumen.

Budući da je fokus na očima, usne ne trebaju posvetiti previše, ali oni moraju jasno definirati i koristiti mekanu i nježnu sjaj – može treperenja. Općenito usne trebaju izgledati prostor – u konja bez problema, a ovdje kako bi poseban sjaj, što povećava volumen usana: to je svijetle boje ili bezbojan, a sadrži ekstrakt paprike – to je sigurno za kožu.

Ako ne želite naglasiti oči, usne, nanesite sjajilo na vrhu odabrati konture ruž, usne pomoću svjetlosti, te u sredini donje usne, nanesite malo svjetlucavo sjajilo. Ruž se preporuča odabrati svijetle crveno, roza, šljiva, malina, bogate smeđe i tamnocrvena.

Manikura – možete i svijetle, ali prirodne

Manikura u godini konja, potrebno je napraviti nezaboravan, ali vrlo dugo, kvadratnih, sužava i općenito umjetni nokti nisu dobrodošli – u modi maksimalne prirodnosti i prirodnost. Dobro je ovalnog oblika i badema oblika, a dužina – kratka i srednje. S bojama možete eksperimentirati – ima dovoljno slobode: popularni tamnocrvena, šljiva, patlidžan, plava, crna, smeđa, ljubičasta i sve nijanse crvene boje.

Učinci noktiju – sjajni, prelijevajući, holografski, ali najsuvremeniji će biti gradijent – od 2 do 5 nijansi na svakom nokatu, u jednoj boji, s urednim i glatkim prijelazom. Možete ukrasiti svoje nokte s rhinestones, šljokicama, pjenušava prašine, perle, itd, a možete se osloniti na njih malo zlatne i srebrne potkove, ili čak i minijaturne konje – bit će morati naporno raditi.

I naravno, win-win jakna je uvijek na modi, ali u godini boja konja možete koristiti najviše sočan i bogat.

Frizure "konja"

I sada o kosi: to može biti sve, ali kosa mora nužno biti dobro njegovana, bez razdijeljenih krajeva i obrastao korijenje. Kratko ćemo uzeti u obzir mogućnosti blizu Konja.

U konja uvijek imati šiške, i to će biti jedna od najpoželjnijih mogućnosti za frizure da čak i ako je duga kosa je posvuda, a čini li Vam se da rese nije prikladan, pokušajte to učiniti – čak možete pokupiti teretnica. Uostalom, jednom si možete priuštiti eksperiment: kosa šiške daje razigranost i smion, šiške ispod skreće pozornost na usnama, šiške do njezinih obrva omogućuje da dodijeliti više oka – u svakom slučaju to će biti seksi.

Želite li biti na Silvestrovi s kosom izgubljenom? Možete ih učiniti lakšim i prozračnim "grivu" – to će donijeti sreću. Kosa se malo uvijati, ali osobito ne stoje – tek nakon pranja nanesite raspršivač za styling, a korijenje lagano ispočetka – volumen će biti lagan. Frizura se lagano stisne i primjenjuje blago sjajni sprej – smokav make-up za takvu frizuru je savršen. Ako lik dopušta, možete staviti opremljenu odjeću ili opremu; ako nije tako, još ima vremena prije Nove godine – sasvim je moguće dati vašu ljepotu željeni oblik.

Naravno, vjerojatno je da se pojas ne bi "prestrašio" konkurencijom: ova frizura već je bila moderna i ne gubi popularnost – sigurno će mnoge žene htjeti iskoristiti ovu priliku. Lako je, ali samo trebate uredno raditi. Da biste dobili dobar volumen, vrijedi pokušati sušiti kosu nakon pranja, spuštanjem glave nisko – prije nego što se primjenjuju na glasnoću. Rep može biti lagano namotan, ili će biti glatko primjenom glatkih sredstava za sjajnu kosu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: