Šta vaš omiljeni KARMIN govori o vašem RASPOLOŽENJU

 Postoji nešto u odvažnom karminu što čini da izgledamo lepše, izazovnije i sigurnije u sebe. Kao da to malo boje na usnama napravi od nas super ženu, zar ne? Sigurni smo da svaka od vas ima bar jedan karmin koji prosto obožava i najčešće ga nosi.

Svaka nijansa karmina šalje svoju poruku, pa samim tim priča i priču o vašem trenutnom raspoloženju i predstavlja vas u određenom svetlu, pogotovo kada je u pitanju prvi utisak. Saznajte u nastavku šta vaša omiljena boja karmina govori o vama i kakvu poruku šaljete kada se odlučite baš za njega.

Takođe, pozivamo vas da na društevnoj mreži Instagram objavite fotografiju sa bojom omiljenog ruža na usnama. Pokažite nam omiljenom nijansom karmina kako se osećate i u kom ste raspoloženju uz obavezan hashtag: #coloryourmood . Verujemo da će vam današnji vodič biti od pomoći.  Najkreativnija dama moći će da osvoji fantastičan set od čak 10 Maybelline Color Sensational karmina. Pogledajte još načina za osvajanje nagrada klikom na ovaj LINK!

1. Tamno crveni karmin – kada sam samouverena i seksi

Žene koje nose crveno su po pravilu žene od akcije! Vole dobre žurke i dobar provod generalno, druželjubive su i otvorene. Velike su šanse da vole sport i da vežbaju i do 5 puta nedeljno (svaka čast). Drugi ih doživljavaju kao kreativne, ambiciozne i odvažne. Navodno, dame koje nose crveni karmin prave najviše selfija i imaju najviše obuće na štiklu.

S obzirom na to da se crveni karmin povezuje sa jakim samopouzdanjem preporučujemo vam da ga nosite kada imate neku bitnu prezentaciju na poslu. Pokažite im da ste osoba koja se ne boji rizika. Crveni karmin pristaje dobro svakom tenu i zato ako ga do sad niste nosile krajnje je vreme da probate.

Naš predlog je Maybelline Color Sensational karmin, nijansa 970

2. Nežno roze karmin – kada sam posebno romatnična

Dame koje nose pink karmin obično odaju utisak druželjubive i otvorene osobe. Ali nije sve igra i zabava, pink karmin deluje i moćno i samouvereno. Neke studije su pokazale da žene na višim pozicijama daleko više nose neku nijansu pink karmina od onih na nižim. Eto, ko bi rekao da će boja karmina uticati na vaše unapređenje.

Žene sa pink karminom muškarci doživaljavaju kao nežne, romantične i senzualne, tako da je ova boja uvek dobar izbor za prvi sastanak. Takođe, ove nijanse su idealne za prilike gde treba da upoznate nove ljude. Ukoliko je vaš izbor pink boja, vi ste prava poslovna žena koja je kod kuće nežna i umiljata.

Naš predlog je Maybelline Color Sensational karmin, nijansa 530

3. Tamno bordo karmin – kada sam odvažna

S obzirom na to da je ova boja karmina jako upadljiva i najređi izbor u svakodnevnim situacijama, pripadnice lepšeg pola koja ga nose deluju odvažno i samostalno. S druge strane, istraživanja su pokazala da žene koje nose karmine u ovim nijansama uglavnom ističu nežnom stranom svog karaktera.

Ovakvi karmini su idealan izbor za razgovore za posao – sa njima na usnama ćete delovati samouvereno, sigurno u sebe, odavaćete utisak samostalne osobe, a sigurno će vas zapamtiti, jer neće se puno devojaka odvažiti na ovako upadljivu nijansu na usnama. Kada izaberete tamno bordo boju svima ćete pokazati da uvek držite do sebe i da vam nije problem da kažete glasno svoj stav. Takođe, pokazaćete da ste neko ko i te kako ima smisla za modu!

Naš izbor je Maybelline Color Sensational, nijansa 885

4. Boja mesa – kada se osećam odlično u svojoj koži

Ako nosite karmin u boji mesa delovaćete kao draga, prijatna i nežna osoba, pa je zato idealan za druženja sa prijateljima i porodicom. Idealni su i za dnevne i za večernje varijante, a odaju osobu koja se drži proverenih stvari, klasika je njen glavni izbor, retko kad greši . To što nemate jaku boju na usnama, ne znači da nećete izgledati senzualno.

Razlika je što će ta senzualnost biti blaga i nenametljiva, uz notu nežnosti. Ukoliko ste izabrali ovu boju, znači da želite da budete ležerni i da želite da skrente pažnju sa vaših usana na nešto drugo – vaše oči, kosu ili modnu kombinaciju.

Naš predlog je Maybelline Color Sensational karmin, nijansa 540

5. Ljubičasta boja – kada sam spremna za zabavu

Ljubičasta boja asocira na sjajan provod. Kada god ga stavite neće vam biti dosadno. Dame koje biraju ovakve nijanse ne vole da sede kod kuće i omiljene su u društvu.

Zabava je tamo gde su one! One umeju da pokrenu sve prisutne, međutim to nije sve. One ne samo da imaju nešto posebno iznutra, one privlače pažnju i svojim izgledom. Razume se, usnama pogotovo!

Naš predlog je Maybelline Color Sensaional, nijansa 886

6. Krv crvena boja – kada sam vrlo strastvena

Svaka žena ima svoju, pomalo divlju stranu! Čak i žene koje su po prirodi nežne ili stidljive imaju trenutke kada doslovno mogu da opeku. Za ženu je važno da s vremena na vreme bude strastvena i kada stavi krv crveni ruž, upravo je takva. Kada ste raspoložene za flert, zavođenje ili obaranje s nogu, izabraćete ovu neodoljivu crvenu nijansu.

Niko neće moći da skine pogled s vaših usana, a i odlično će se uklopiti uz savršeno izvučen ajlajner.

Naš predlog je Maybelline Color Sensational, nijansa 530

7. Nude boja – kada sam u sportskom fazonu

Čak i kada smo obučene sportski možemo da se našminkamo. Međutim, malo koja boja karmina se uklapa uz dukseve, trenerke i patike kao nude boja. Kada izaberete ovu boju poručujete svima da ste dama koja vodi računa o svom izgledu. Vi redovno vežbate i hranite se zdravo. Nikada ne izgledate zapušteno.

Pored tela i vase lice je uvek u sjajnom stanju i nikako nećete izaći iz kuće bez ičega na usnama. Zato i birate boju koja je dovoljno neutralna za vas, a koja ipak čini da usne budu senzualne iako je garderoba potpuno ležerna!

Naš predlog je Maybelline Color Sensational karmin, nijansa 630

Kako ste vi danas raspoložene?

Ne zaboravite da na društevnoj mreži Instagram objavite fotografiju sa bojom omiljenog ruža na usnama. Pokažite nam omiljenom nijansom karmina kako se osećate i u kom ste raspoloženju uz obavezan hashtag: #coloryourmood Najkreativnija dama moći će da osvoji fantastičan set od čak 10 Maybelline Color Sensational karmina. Pogledajte još načina za osvajanje nagrada klikom na ovaj LINK!

Смотрите видео: How to spot a liar | Pamela Meyer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *