Što nositi na Silvestrovo 2014: modni trendovi na znakovima zodijaka. Ženska stranica www.InMoment.ru

Što nositi na Novu godinu 2014: modni trendovi na znakovima zodijaka

Novogodišnje odijelo sada se razmišlja tako da njihov stil odgovara liku simbola naredne godine prema istočnom kalendaru – puno je zabavnije i zanimljivije od običnih kostima i haljina, čak i najsigurnijih i luksuznijih. U 2014., plavi drveni konj će vladati lopta, a boje novogodišnje haljine preporučuju se za odabir plavih i zelenih tonova. Na prvi pogled čini se da su boje relativno slaba, ali u stvari su nijanse tih boja tako da ih možete nositi mnoge žene i muškarce, a time i nikad se ponoviti. Osim toga, pozdravljaju se nijanse ljubičaste, sive, kao i sve boje "konja" – to jest prirodni raspon divljih životinja.

Konj – životinja jedinstvena

Sigurno je da je samo u Rusiji ime ove plemenite životinje iskorišteno za izražavanje negativnih emocija, a posebno na žene. Ovo je neugodno, ali, na sreću, ostaje u prošlosti – sada učimo dobro promatrati svijet.

U međuvremenu, u mnogim zemljama smatra se da je konj životinja lijep i aristokratski: ona je svojstvena milost i eleganciju, ali u isto vrijeme razigran i smion – bilo bi lijepo biti u mogućnosti kombinirati ove osobine karaktera u svojoj božićnoj odjeći.Tako da odijelo može izabrati neobično, pa čak i malo neobičan, ali to bi trebalo izgledati elegantno i potpuna, a ne izumio u žurbi.

Sintetičke haljine ponekad izgledaju vrlo atraktivne i lako ih je nositi, ali godinu dana od njih je bolje napustiti ih. Odaberite prirodne svile, vune, baršuna i satena: posljednje dvije tkanine biti u skladu pojavu finih konja – to je dobro poznato da je koža tih životinja kad su zdravi i dobro održavana, nalazi se baršuna i satena.

Što nositi sa svakim znakom zodijaka?

I sad ukratko o nošnjama za svaki znak Zodijaka.

Ovan je predložio da se kombiniraju crna i ljubičasta i sve njihove nijanse, s čipke obloge haljina potiče. Haljine i rtova je bolje odabrati iz „letećih” tkanine, a njihova duljina varira od pozivatelja na mini haljine „na podu”, ali odijelo ne smije ograničavati kretanje: Konj voli okretnost, tako da se tijekom plesa te bi trebao biti udoban.

Za Bika relevantne zelene, plave i tirkizne boje: oni se zovu cvijet Venere, boginje ljubavi, ali i kao ružičasta i bijela – zadnja u ovom slučaju je poželjno.Idealna opcija je tijesno odijelo – dobro, ako lik dopušta. Odijevanje i pribor su poželjni izdržati u shemi boja s odijelo.

Blizanci, posebno žene, često vole sve odijelo i svijetla, ali za sastanak u 2014. godini su pozvani da haljina skromno i lakše, te bi se za ovaj outfit raskošne dekoracije i sofisticiran frizuru: glavna stvar – da se naglase ženstvenost. Tako da je bolje nositi haljinu – po jednu boju nego je pantsuit, a boja, možete odabrati bilo odgovarajuće godišnje konja.

Rakovi će izgledati iznenađujuće u kratkom tirkiz haljini i srebra iz mekog tkiva, sa skromnim bisernu ogrlicu ili srebrnim ukrasima.

Lavice, kao i Bik, pozivajući nositi usko pripijene haljine koje naglašavaju njihovu milost i lakomost – umjereno. Nažalost, nisu svi lavice može slijediti ovaj savjet – što učiniti s okrugao dame? Za njih, također, postoji i način: oblikovana haljina može biti samo u gornjem dijelu tijela, struk može biti veći, a donji dio haljine – spaljene.

Djevica voli izgledati savršeno, au godini konja ima takvu priliku.Neshvatljivi višeslojni odjevni predmeti se ne preporučuju – bolje je nositi odjeću od gustih tkanina, ali ne bi smjela sakriti lik. Nemojte koristiti u odjeći narančasto ili crveno; će odgovarati zelenom, tirkiznom i bogatom plavom – ove godine boja kostima može igrati važnu ulogu.

Težine nude odjeću svile različitih boja: mekano plavo i svjetlo ljubičasto, srebrno sive i morske valove. Ako je lik tanak, možete naglasiti struk pojasom, a veličanstvenim oblicima pomaže vješto draperije: svi oblici izgledaju privlačni – samo trebate biti u mogućnosti istaknuti svoju ljepotu.

Škorpionice uvijek izgledaju sigurne i elegantne, a na neki način čak i opasne – odijelo može poboljšati ovaj dojam. U godini konja, preporučujemo da nose elegantnu crnu haljinu ili odijelo, a nakit – zlato, a haljina također može biti vezena zlatom. Međutim, nemojte pretjerivati ​​- nemojte podsjećati na ljude lovne pantere: Konj je određena ali plemenita životinja.

Sagittarima se nude haljine nježne plave boje, od svjetlosti koja struji tkanine, s pljesninama, rukavima, pa čak i čipkom,ali sve to ne bi trebalo biti previše. Ako vješto koristite ove detalje, žene Strijelca će izgledati sjajno na Novu godinu.

Jarci su poznati po svojoj dobrog ukusa – poslovna odijela oni vole čak i više od raskošnih haljina, a ove godine u stilu Jarac će biti takav. Naravno, poslovno odijelo u Novoj godini staviti na njega nije potrebno, ali je suknja nudi elegantne i uske cipele – klasične cipele s visokom petom – sve vrlo suptilne, pa čak i oštro. Sve boje i linije trebaju biti u skladu jedni s drugima, ali može biti bilo koje boje – jednostavno ne trebate dodati u kostim volanima i čipkom.

Ali Vodenjak nije moguće samo ali također je potrebno postići drugima sa svojim sjajem. Nakit im je samo trebao te noći – naravno, to je poželjno, prirodna, ali ne nužno i vrlo skupo – samo ne zaboravite da su konji kao i sve prirodno. Boje se mogu odabrati iz svijetlo plave do crne, a može biti oblikovana haljinu ili spaljene – što je najvažnije, da naglašava svoju svijetlu izgled.

Ribe također vole sjaj – to je po svojoj prirodi, ali u ovom Nove godine nisu se potiče na korištenje svijetle boje.Ali stil haljine može biti jednako originalan – to nije zabranjeno, a možete dodati sjaj ako želite, pomoću rhinestona, šljokica, šljokica i sl.

Naravno, izbor odjeće je uvijek više sretnih žena jer njihova odjeća se može koristiti tkanine različitih boja i tekstura, već i muškaraca, da mislim na svoje odijelo unaprijed, ne može izgledati manje svijetla i originalno – na primjer, u karnevalskom kostimu husar, ili kauboja. Dakle, podsjećamo: dame mogu nositi satensku, svilenu, baršunastu i vunenu haljinu, lagane plašteve i bluze – teče, uzorkovane i prozirne. Ako su noge dovoljno vitki, treba nositi mini ili haljine s dugim prorezima: ljepota ženskih nogu konja jako vole – zbog čistoće pasmine te životinje često su suđeni po nogama.

Muškarci mogu nositi odijela, tuxedos i majice iste boje kao i dame – naravno, u manje živopisnim bojama: tamno plava, morska zelena, siva i zasićena tamnozelena. Majice mogu biti gotovo „sve dugine boje” – od nebesko plavog do zlata, i kravate – svijetle i šarene, ali tekstura i boja moraju biti u skladu s odijela.

Obožavatelji neobičnih odijela traži se da nose kožnu odjeću, međutim, mišljenja se razlikuju. Možda će ovaj stil izgledati kao da je Konj nešto agresivan, ali sve ovisi o ukusu, iako su stvari od prirodne kože zapravo bolje odgoditi do drugih vremena.

Ako ljudi mogu maskirati kauboja i husara, neke žene mogu „izgraditi” odijelo hrabri Amazonke – to će biti malo zahtjevna, ali sigurno seksualno, ili se pojaviti na novogodišnjem balu u istom Amazon jahanje, kao i naših djedova i baka – u našem vremenu po narudžbi i možete šivati ​​sve što želite. Slučajevi za stavljanje takvih odijela, nema toliko, ali sastanak godine Konja za to savršeno odgovara. Postoje različita mišljenja, previše: na primjer, neki kažu da žena ne bi trebala nositi odijelo vozača – to može uvrijediti slobodoljubiv i neovisna konja, a zatim u roku od godinu dana to će često „reset” smion u sedlu. Ali to nije odijelo, au slučaju – tim više što od klasičnih romana i vesterna znamo kako vrednovati svoje konje vozače – a osim tih odjeće savršeno naglasiti ljepotu ženskog lika.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: