Taylor Swift nesvesno SPASILA 3 života!

Taylor Swift je nesvesno spasila život 3 devojke koje su doživele stravičnu saobraćajnu nesreću kada su se vraćale sa njenog koncerta… Saznajte KAKO!

Već i vrapci na grani znaju da je Taylor otpočela svoju 1989 turneju i svi oni srećnici koju su bili na nekom od koncerata dobili su simpatične svetleće narukvice koje su sinhronizovane sa glasom pop pevačice, pa menjaju boju i svetle u ritmu pesme.

Kakve to veze ima sa spašavanjem života?

 

A video posted by Zoe (@zoen95) on

May 31, 2015 at 10:12am PDT

E pa, ispostavilo se da je ova narukvica bila više od aksesoara za 3 devojke koje su doživele strašnu saobraćajnu nesreću nakon koncerta Taylor Swift. Narukvica im je spasila život!

Elizabeth Dazzio je sa koncerta vozila kući svoju sestru i drugaricu kada je zaspala za volanom. Automobil se slupao ostavljajući jednu od devojaka u nesvesti dok su druge dve bile svesne ali zaglavljene u karoseriji vozila. Osećao se miris benzina, automobil se zapalio i bilo je jasno da moraju što pre da izađu. Da nesreća bude gora, dva telefona su ostala bez baterije, dok treći nisu mogli ni da nađu. Devojke su se u jednom trenutku setile da narukvice koje su dobile na koncertu mogu da postanu poziv u pomoć, pa su počele da mašu automobilima koji su prolazili putem. Srećom, jedna žena ih je primetila i zaustavila automobil da im pomogne. Bile su spašene! 

Žena koja je priskočila u pomoć devojkama kasnije je rekla da nikada ne bi primetila auto u mraku, da nije videla svetleće narukvice. 

Priča je stigla i do Taylor, pa je na Twitteru napisala da joj je drago da se sve dobro završilo!

Foto: feelgrafix.com, technollama.co.uk, telegraph.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *