TOP 3 frizure za LETO

Leto je godišnje doba koje ima neku svoju čar. Dani su dugi, a večeri tople i prosto inspirišu da ih provedemo budni. Menja se moda, menja se obuća koju nosimo, durgačije se šminkamo i sve je u nekom opuštenom lepršavom modu. I u gradu se oseća atmosfera mora.

Kada je kosa u pitanju, okrećemo se frizurama koje ne zahtevaju puno vremena za pravljenje i definitivno su popularne one za koje nam ne treba figaro, presa, fen… Ko će se na +30oC kuvati uz ove aparate za oblikovanje kose!

Volimo što moćemo samo da operemo kosu i izađemo napolje ostavljajući je da se osuši na toploti sunca, a posebno volimo što se traže pomalo neuredno  opušteno stilizovanje kose.

U današenjm postu otkrivamo koje su top 3 frizure koje svakog leta dominiraju na beauty sceni!

1. Morski talasi u kosi – Obožavamo letovanja i more kada nam se zbog morske soli kosa ukovrdža pa dobijemo one divne talase i neobaveznu frizuru kojoj ne treba nijedan proizvod za oblikovanje. Nažalost na moru provedemo svega 2 nedelje, a naša ljubav prema ovoj frizuri traje daleko duže! Dobra vest je da je i kod kuće možete dobiti. Napravite sprej za kovrdžanje kose (uputstvo – KLIK NA OVAJ LINK) ili napravite blage talase u kosi uz pomoć punđe  – kako to da uradite saznajte klikom na OVAJ LINK, a ako ste ljubitelj definisanih mokrih lokni i njih možete napravite BEZ upotrebe TOPLOTE – samo kliknite na OVAJ LINK! Ako vam ne smeta upotreba aparata za oblikovanje kose toplotom, lokne i talase možete napraviti i koristeći presu (uputstvo – klik na OVAJ LINK) ili figaro (uputstvo – klik na OVAJ LINK).

2. Boho pletenice 

Pletenice, pletenice, pletenice – nikad ih dosta tokom leta! Možete napraviti bilo koji iz naše enciklopedije pletenica – pogledajte uputstva klikom na OVAJ LINK. 

Bitno je samo da bude što opuštenija, ,,neurednija“i čupavija! Iskoristite staru četkicu za zube (korisna uputstva pogledajte klikom na OVAJ LINK), pa je iščetkajte da dobijete taj ležerni boho fazon. Možete dodati i popularne cvetne krune ili neke druge boho detalje. Kako da same napravite nakit za kosu pogledajte klikom na OVAJ LINK. Osim što divno izgledaju, pletenice štite kosu od sunčevog UV zračenja, skloniće kosu sa lica, ali neće opteretiti koren kose. Jedna od svakako popularnijih kada dođe leto jeste mlekarica frizura sa dve pletenice oko glave. Za uputstvo kako da je napravite kliknite na OVAJ LINK.

Pustite par pramenova da padaju slobodni oko lica i spremne ste za vaš letnji dan! 

3. Neuredne punđe – Još jedna frizura idealna za leto jeste neuredna punđa! Visoka ili niska, na sredini ili sa strane – nije bitno! Svaka će upotpuniti vaš izgled, a ključno je da bude neuredna, nikako stroga i zaglađena. Klik na OVAJ LINK će vam dati uputstvo kako da napravite jednostavnu visoku punđu. Možete praviti i punđe uz pomoć ležernih pletenica. Kliknite na OVAJ LINK i pogledajte kako da napravite nisku punđu od kanap pletenica.

Ako želite brzu punđu koju možete praviti svaki dan predlažemo vam nisku punđu sa pletenicom uz glavu kliknite na OVAJ link.

 Ako volite boho stil i romantične frizure predlažemo vam nisku boho punđu od obične pletenice koja se pravi za bukvalno 3 minuta – uputstvo na OVOM LINKU!

DODATNI SAVET – Trudite se da što češće nosite šešire koji vas štite od prejake toplote i UV zračenja. Postoje sjajne frizure koje možete nositi uz šešire i tako popuniti paletu letnjeg izgleda kose – samo klik na OVAJ LINK!

Možete vi to same!

Смотрите видео: TOP 4 BRZE FRIZURE ZA LETO 2017 !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *