Tumačenje snova Feng Shui. Što znači, ako sanjate o povrću i voću. InMoment.ru ženska stranica

Tumačenje snova Feng Shui. Što znači, ako sanjate o povrću i voću. InMoment.ru ženska stranica

Tumačenje snova Feng Shui.
Što to znači ako sanjate o povrću i voću

Isti simbolizam snova za različite ljude se drugačije tretira. Na primjer: ako starija osoba sanja da je u kazalištu i traži mjesto u broju 18, onda taj san znači da se podsvjesno želi vratiti u vrijeme kada je bio mlad.

Marelica u snu simbol je velikih prepreka na putu života. Vidjeti kako je netko marelica – za dobrobit i sreću.

Sanja lubenice simbol je dobrobiti. Tu je – veliku dobit i bogatstvo. Možda će jedan od vaših rođaka ostaviti baštinu. Vidjeti zrelog lubenica – zarobljeni ste zbog opasnosti. Ako ste ukrali lubenicu u snu, gubite ili gubite u važnoj stvari. Pacijent da vidi da jede lubenicu znači da je njegova bolest neizlječiva.

Postoje patlidžani u snu – sretan život i dobro zdravlje.

Grah ili grah vidi zeleno – na svađe sa prijateljima. Zreli pods – sretan život.

Ako čovjek vidi grožđe, onda će biti uspješan u poslovanju ili u poslovanju. Ako žena sanja da sad sadi grožđe, onda ima sretnu budućnost, bogatog muža i mnoge djece.Stariji muškarac, koji će saditi grožđe u snu – dugom životu, trgovcu koji sadi grožđe – u prosperitet svog poslovanja i bogatstva. Ako vidite stranca koji sadi grožđe, onda vam ovaj san predviđa velike poteškoće i probleme za vas. Sušeni grožđe ili vinograd – do žalosti ili nesreće.

Grašak sanja o dobrobiti. Ako seljaci sanjaju od grašaka, pričekajte veliku žetvu. Ako jedete sirovu grašku u snu, onda takav san predviđa vašu sreću i zdravlje. Tu su kuhane grašak – na probleme želuca. Ako netko jede trulo grašak u tvom snu, ti si u opasnosti. Da biste vidjeli puno graška je da dobijete novac. Ako prodajete grašak – to vam predviđa probleme i opasnost.

Vidjeti gljive u snu je dobar život. Postoje ih – za dug život. Spavanje o lošim, trulim ili crvim gljivama ukazuje da ćete imati mnogo protivnika. Ako gljive dođu do bolesne osobe – to je znak da će oporavak biti dug. A ako muškarac vidi gljive u snu, djevojka ili nevjesta će ga ostaviti.

Sanjajte krušku u snu – na slavu, bogatstvo i slavu. Ako u kantaru dajete kruške prijateljima, onda vam ovaj san obećava dobrobit, poštovanje i ljubav.Ako djevojka sanja da kruše kruške od stabla, onda taj san predviđa da će se udati za voljenu osobu. Čovjek koji razbija kruške znak je da se oženi dobrom i lijepom djevojkom. Trgovačke kruške – za probleme u životu i poslovanju. Kupite kruške – da se popne na ljestvici karijere i bogatstvo. Dajte ili izrežite kruške – izgubite novac i posao.

Ako sanjate zeleno drvo – za dobro zdravlje, bogat i dobar život. Suho i žuto lišće na drveću – uzrokuje probleme i bolesti. Izrežite zeleno drvo – možete biti u opasnosti. Izrežite suho drvo – da dobijete.

Ako je čovjek sanjario o jagodama – čeka poznanstvo s djevojkom. Čovjek koji vidi jagode – na skladan i veseli život sa svojom ženom. Trgovac vidi u snovim jagodama – prosperitetu. Ako pacijent sanja zrelu jagodu, uskoro će se oporaviti. Ako u snu ugleda loše plodine, onda će mu se bolest produžiti. Kupite ga – pričekajte goste i dajte ili prodajte jagode – upoznajte dobre ljude koji će postati vaši prijatelji.

Zdrav je za zdravu osobu sanjati o smokvama u snu – na dobrobit, a san o smokvama pretpostavlja brzo oporavak.Bacite smokve u smeće – u nevolju. Ako trudnica spava u smokvi, onda će roditi zdravo dijete.

Za kupanje snijega – za dobro zdravlje. Mladić koji je sanjao kupus – svojoj ženi. Tu je – bogatstvo. Velika žetva kupusa – do uspjeha i sreće. Pacijent ima kupus u snu – na rani oporavak.

Ako sanite zeleno stablo u snu, onda je to znak dobrog, dobrog zdravlja i bogatog života. Ako je stablo suho i žuto lišće, onda vam spavanje upozorava na nesreću i bolesti. Sjeći zeleno drvo – zarobljeni ste zbog opasnosti, sjeckanje suhog drveta – do velikih dohodaka.

Vidjeti hrast u snu – dug život, uspon na hrast – bogatstvo. Vidjeti osušenu hrasta – bezbrižno, veselo i dugotrajno. Pogledajte kako čovjek smanjuje hrast – na opasnu bolest ili na smrt te osobe. Ako kriminalac vidi kako on leti s drveta, znak da će dobiti životnu kaznu.

Vidjeti šumu u snu je bogatstvo. Izgubiti se u snu znači da vas neprijatelji mogu obmanuti, a naći ćete se u teškoj situaciji. Vidjeti lovce šume znači da vas neprijatelji mogu nadvladati. Ako je bolesni čovjek sanjao o šumi, njegovo se zdravlje moglo pogoršati. Ako je osoba daleko od kuće i stalno vidi šumu u snu – uskoro će se vratiti u svoj dom.

Sanja limuna je svađa i neslaganja u obitelji. Tu je u snu – na sretan život. Pacijent ima limun u snu – na brzu oporavak. Žena koja vidi limun – odlazak s mužem. Ako mladić ili djevojka sanjaju na limun – srećom i datum s voljenom (s)

Sanja zelenog lišća – na dug život. Žuta, pale lišće vidjeti – siromaštvo. Ako je djevojka sanjala da joj je dano zeleno lišće – veliku i čistu ljubav. Sanja vijenca zelenog lišća na glavi znači pobjeda nad neprijateljima.

Sanja mnogih različitih povrća – za dobrobit. Postoji svježe povrće – pozvani ste na banket. Žena ima kupus u snu – bolest i gubitak novca. Pacijent vidi da jede povrće – ozbiljnu bolest. Kupite povrće na tržištu ili u trgovini – do uspjeha i uspjeha u životu. Ako žena sadi povrće u snu – da poštuje i slavi, a čovjek koji sadi povrće – teškoće u poslovanju i životu. Ako kuhate povrće u snu – vaši prijatelji lažu na vas.

Prikupljanje matica u snu – ovaj san upozorava na nadolazeću katastrofu. Žena vidi smeće u snu – obiteljskim svađama. Pacijent ima matice u snu – dugo oporavak.Dajte nekome orasima – bit ćete poštovani. Dobiti dar oraha – izgubiti prijatelja.

Sanja u papiru znači da će sve vaše tajne i tajne biti poznate drugima, sada ste u teškoj situaciji, a svi ste se od vas udaljili.

Vidjeti breskvu u snu je bogatstvo. Ima ga – za dobro zdravlje. Ali ako pacijent jede breskve, onda će mu se zdravlje, naprotiv, pogoršati. Prodati breskve u snu – zarobljeni ste nesrećom. Trgovac može vidjeti kako prodaje breskve – bogatstvu i prosperitetu. Kupnja bresaka je da dobije nasljedstvo ili velike prihode. Gvido može vidjeti kako daje breskvama svome voljenom – na svadbu. Dajte peaches prijateljima – za ljubav, povjerenje i poštovanje prema drugima. Vidjeti ružne breskve znači da će vaš posao biti uzaludan.

Postoje rajčice u snu: žena – za dobro zdravlje, djevojka – vjenčanje sa zdravom čovjeku, čovjek – na sreću u životu, čovjek – dobar i prilično ženu, pacijent – do brzog oporavka. Postoje razmažene rajčice – nevolje i nevolje. Kupujte ih – gostima.

Sanja skladišta s pšenicom u snu je težak život. Žena sanja pšenice – u nevolje. Sadnja pšenice u polju – teškoće u životu. Ako ljudi koji imaju djecu sanjaju da kupuju pšenicu, to znači da će uskoro njihova djeca imati vjenčanje.

Vidjeti u snu kako jesti ili kuhati rotkvica – siromaštvu, rađanju djevojke ili bolesti svih članova obitelji. Tip je u sjemenkama, znači da se uda za zlu djevojku. Djevojčica da vidi da jede rotkvicu simbolizira da će se udati za siromašnog muškarca. Prodaj rotkvica – otpuštanje s posla i opasnosti. Za kupnju rotkvica – dragi gosti će vas posjetiti.

U snu postoji veliki luk – sreća, uspjeha i bogatstva. Trgovanje luk – uspješno poslovanje. Kuhanje luk – do bolesti.

U snu postoji riža – dobro raspoloženje i veliki novac. Žena da vidi da ima rižu – do brze trudnoće ili rođenja djeteta. Tip ima rižu za vjenčanje. Prodati rižu je pouzdan, dobar prijatelj i dobrobit. Pacijentica ima rižu – dobro zdravlje. Davanje riže je katastrofa. Uzmite rižu kao dar – za dobrobit i dobar život.

Da san ruže: za žene – rođenje lijepe bebe, vjerojatno njegov sin, za muškarce – do snažnog odnosa, za čovjeka ili djevojčicu – vjenčanja, bogatstvo i spokojan sreću, za pacijenta – za zdravlje amandmana, za poslovni – veliki profit , Ako sanjate da ste dobili ruže, onda se očekuje da ustate na ljestvici karijere.Ako vam daju ruže, to je simbol povjerenja i poštovanja. Suha ruža je katastrofa.

Prodaj sijeno u snu – sretan i bogat život. Da biste vidjeli sijena u vatri je vrlo loš znak. Takav san simbolizira katastrofu, kolere, epidemije i vitku godinu.

Vidjeti u snu snop slame – dug i sretan život. Neudata žena vidi hrpu slame – bogatom suprugu. Da biste vidjeli kako hrpa slame gori – na žalost.

Sanja trave – dugom životu. Kositi travu – siromaštvo. Ako ste vidjeli kako osoba koja nosi travu dolazi k vama, onda taj san znači bogatstvo. Otrovna trava u snu je gubitak kuće.

Da bi svaka osoba vidjela bundu u snu, znači zdravlje.

Žetva u snu znak je pobjede u poslovanju iu životu kao cjelini.

Sjemenarstvo vidi u snu: za čovjeka – za sretan život, i za tipa – da se udaju za lijepu djevojku iz bogate obitelji. Djevojka koja vidi sadnicu znači da će se udati za čovjeka kojeg je sanjao. Student treba vidjeti sadnicu – položiti ispite uspješno. Trgovac vidi stablo – bogatstvo, kriminalac – do oslobođenja. Suhe sadnice – simbolizira tugu, tugu i očaj. Smanjite sadnicu – to znači da vas neprijatelji spriječavaju da postignete svoj cilj.Vojnik da se vidi da je on smanjuje mladicu, znači da će biti poslan na front, ali on će ostati živ.

Sanja datuma u snu znači da morate putovati u inozemstvo. Postoje slatki datumi – prosperitet i kiselo – do bolesti probavnog sustava. Pacijent ima datume – do ranog oporavka i turističke – do nepredviđene opasnosti. Prikupiti ih u snu – proširiti poslovanje. Prodati je povjerenje i poštovanje. Ako vam prijatelj daje datum, to znači da se u većini možete izgubiti ne samo našu slobodu, ali i imovinu. Da biste vidjeli datume rasute po podu ili na tlu, znači da će vaša obitelj uskoro biti u teškoj situaciji.

Za san zelene, a ne zrelog voća – na žalost. Rotten fruit – do problema. Suho voće – uskoro ćete imati novi izvor prihoda. Zreli plodovi – bogatstvo i sretan život. Prikupite voće – imate sina. Žena koja trguje voće u snu – na rano razvod.

Vidjeti češnjak u snu je tuga i nesreća.

Apple, vidio u snu – simbolizira uspjeh i dugovječnost. Trudnica vidjeti jabuke u snu znači da će uskoro imati dijete, a udana žena, ovaj san ukazuje na to da je ona ubrzo zatrudnjela. Rotten ili zelene jabuke – na bolesti i svađe u obitelji.

A ako je mladić sanja da radi na platformi i traži 18 automobila, a vlak je već odmiče, to je simbol onoga što je njegov život će se promijeniti, da će biti puno novca i blagostanja. Prema Feng Shui broj 1 označava bogatstvo i Slika 8 – prosperitet, pa san upozorava mlade ljude da, ako žele dobro živjeti, ne smijemo zakasniti i propustiti priliku.

Ako sanjate vidjeti vodu ili rijeku – to simbolizira prosperitet, bogatstvo i sreću. Slon san za dugovječnost, a ako ona ima dugu deblo, a on ih privlači vodu, onda je to san proriče vam bogatstvo, prosperitet, dugovječnost i zdravlje. I općenito svi snovi slonova smatraju se sigurnima.

Zmija u snu može simbolizirati seksualni organ ili zavist. Da biste dešifrirali ovaj san, morate uzeti u obzir onoga koga je sanjao. Na primjer, ako mlada djevojka ili djevojčica sanjati zmiju koja ih zahvaća u krv, onda je to san upozorava da djevojka ili djevojčica kasnije mogu biti silovane. Ali ako zmija sanja o uspješnoj ženi, onda taj san upozorava da se mora bojati zavidnih ljudi.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: