Usne poput Marilyn Monroe – 5 JEDNOSTAVNIH koraka za SENZUALNE usne!

Ako mislite da Marilyn Monroe imala savršene usne, onda zapravo ne znate koliko ta činjenica NIJE TAČNA! Slavna glumica, bila je odlična u njihovom konturisanju, i krila je kec u rukavu, savršeno ih naglašavajući i time zauzela titulu seks bombe.

Međutim, njena nekadašnja tajna, danas je upraktikovana kod mnogih poznatih šminkera širom sveta, a mi ćemo sa vama podeliti tutorijal, kako da u 5 jednostavnih koraka postignete upravo usne kao najpoznatija plavuša na svetu!

#1: Oivičite usne tamnijom olovkom. Ovo će kasnije da da senku vašim usnama, čineći ih vizuelno punijim.

#2: Zatim, olovkom u svetlijoj nijansi od prethodne popunite usne. Primetićete da već sa ovim korakom usne dobijaju veću dimenziju.

#3: Sledeći sloj je karmin! Možete koristiti i one koji su u formi kremaste olovke. Bitno je da nije mat, jer će vam „zacementirati“ usne.

#4: Hajlajter na sredini usana daće izgled punoće i volumena. Samo vodite računa da njega koncentrišete na centru usana.

#5: Lepezasta četkica će uraditi poslednji TRIK! Samo blago prešite nekoliko puta preko hajlajtera da ga razvučete na usnama. Ovaj potez će vam stvoriti 3D efekat odsjaja na usnama i izgledaće sočno!

Vaše usne će izgledati punije i zavodljivije! 

Marilyn Monroe više nije jedina koja je imala seksi usne, sada to može svako!

Možete vi to same!

Foto:MarieClaire.com, thesilvacollection.wordpress.com, photobucket.com, gify.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *