UVRNUTA dnevna „beauty“ rutina Lady Gage

Lady Gaga je totalno otkačena, a svi to već znaju! Međutim, ona je rešila da pokaže fanovima kako izgleda jedan njen dan u kozmetičkom salonu! Pogledajte kako izgleda jedan dan „beauty“ rutine ove mega pop dive! Ona je na svom instagram profilu podelila seriju fotografija na kojima primenjuje neke normalne, a neke poprilično uvrnute tretmane… Pogledajte fotografije i vidite o čemu se radi!

Prvo je rešila da vrati svoju prepoznatljivu platinastu plavu boju. A to zahteva duugo sedenje u salonu. Onda je došla na ideju da uradi još koji tretman za negu lica i time ubije 3 muve jednim potezom.

Dok sedi na frizerskoj stolici poznata pop pevačica odlučila je da svoju „kožu“ lica počasti jednom hidratantnom maskom. Ali je selfie slikala u stilu Lady Gage – sa ogromnim sunčanim naočarama! Na fotografiji je iskoristila priliku i da pokaže verenički prsten.

Na sledećoj fotografiji pop diva je rešila da regeneriše svoje usne koristeći, nama nepoznatu, masku za usne sa kolagenom. Ispod slike je napisala: „vreme je za kolagensku masku za usne u gelu koja je dobra za hidrataciju i bubrenje usana. Bez injekcija i modrica!“

I na kraju, da vidimo konačan rezultat te predivne plave kose!

Zaista je lepa, u to nema sumnje! Sada i mi možemo da prekopiramo neku caku za negu lica od ove pop dive!

Foto: instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *