Vrste ženske figure: "jabuka", "kruška" i "banana". Slimming prema vrsti slike. Kako izgubiti težinu po vrsti lik. Ženska stranica inmoment.ru

Vrste ženske figure: “jabuka”, “kruška” i “banana”. Slimming prema vrsti slike. Kako izgubiti težinu po vrsti lik

Slimming prema vrsti slike. Kako izgubiti težinu po vrsti lik

Poznato je da se svi ljudi razlikuju po vrsti lika – muškaraca i žena. Distribucija masti u tijelu ovisi o seksu (muški i ženski tip) i o vrsti likova. U fer seksu, akumulacija višak kilograma javlja se u različitim dijelovima tijela, ovisno o određenom tipu slike.

Vrste ženskog lika

Postoje tri glavne vrste ženskih likova: "jabuka", "kruška" i "banana".

Vrsta ženskog lika – "jabuka"

Hrana bogata škrobom može biti razlog za stalan višak težine za takve žene, tako da biste trebali jesti takvu hranu u malim količinama i nužno kombinirati sa svježim biljem.

Sokovi od tetra paketa koji sadrže puno šećera, bolje je ne koristiti, i zamijeniti ih svježe stisnutim sokovima ili živim plodovima. Niska kalorična vegetarijanska juha također će pomoći "kruškama" da zavede svoj apetit.

Da biste zadržali oblik bokova, redovito trebate redovito vježbati fizičke vježbe, što vam omogućuje uklanjanje masnih naslaga na ovom području slike. Masaža također ima pozitivan učinak: aktivira cirkulacijski sustav, limfna cirkulacija, stimulira metaboličke procese.Najjednostavnija masaža: pružite noge i stražnjicu odozdo prema gore ili koristite stroj za masažu. Tijekom masaže možete koristiti anti-celulitne kreme ili ih nanijeti na kožu nakon masaže.

<>

Vježba za noge i stražnjice. Stajati na podu, na sva četiri, naslonjena na koljena savijenih krakova, tako da prtljažnik i glava čine ravnu liniju. Nekoliko puta podignite koljeno savijeno na koljeno, bez dodirivanja poda. Učinite isto s drugom nogu. Vježbajte do 15 puta.

Svježina i ton kože na bedrima pomažu u održavanju uobičajenih rajčica – rajčica. Svježe rajčice sadrže mnoge biološki aktivne tvari koje potiču regeneraciju stanica kože. Sok od svježih rajčica također poboljšava metaboličke procese, pa bi ga trebali koristiti žene koje žele izgubiti težinu.

Vrsta ženskog lika – "banana"

Držati dojku u formi

Dojke koje drže oblik i ne progibaju, žene "banane" trebaju trenirati prsni mišići – mišiće prsa. Na primjer, uspravno stojeći, spojite dlanove ispred vas, na prsima. Stisnite ih i držite oko pet sekundi. Ponovite vježbu 15 puta.

Push-up iz ležećeg položaja pomoći će i jačanju prsa i naglašavanju prsa. Vježba bi trebala biti izvedena polaganim podizanjem i spuštanjem prtljažnika, te ravnomjerno poravnavajući ruke. Izvođenje do 15 push-upova odjednom. Kontrastni tuš ima blagotvoran učinak na krvne žile, a hladan tuš potiče elastičnost kože. Izbacite prsa iz tuširanja u kružnom gibanju, izmjenjujući toplu i hladnu vodu. Završi se s hladnom vodom. Nakon postupka, nanesite hidratantnu kremu na dojku.

I na kraju, nekoliko savjeta. Nastojeći izgubiti težinu, ne kritizirati se i ne usporediti s drugima, posebno s mladim vitkim djevojkama. Bolje je usporediti se sa sobom, kao i jučer, i pohvaliti se za rezultate koje ste već postigli.

Stjecanje stroge prehrane često nije potrebno – to je dovoljno samo za početak promatranja prehrane i aktivnijeg načina života. Možda vaše tijelo jednostavno nema vremena za borbu s kalorijama zbog činjenice da se malo krećete.

I što je najvažnije – voljeti se i uvijek se odnositi prema poštivanju. Tada okolina jednostavno ne može odoljeti vašoj neodrživosti i šarmu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: