Vruća manikura je ugodno njegu ruku. Namjena, aparati i losioni za vruće manikure. Postupak, djelovanje i učinak. Vruća manikura kod kuće. InMoment.ru ženska stranica

Vruća manikura. Namjena, aparati i losioni za vruće manikure. Postupak, djelovanje i učinak. Vruća manikura kod kuće

Kako počinje ženska ljepota? Vjerojatno je ovo kontroverzno pitanje, a svaka žena na svoj način je lijepa i neponovljiva. Međutim, njegu i atraktivnost žene uvijek se može suditi prema načinu na koji joj ruke izgledaju, počevši od prstiju.

Ruke izražavaju ne samo stav žena prema sebi, nego i njezin stav prema drugima, prema svijetu kao cjelini. Lijepe ruke s baršunastom kožom čine ženu ženu, dajući joj milost i šarm.

I nitko nije izgubio glavu zbog krhkih i šarmantnih ženskih ručica, iako je malo ljudi općenito zamislilo koliko truda treba da bi ih izgledalo tako. Naposljetku, domaća zadaća i nepovoljni čimbenici okoliša još nisu otkazani, pa se stoga svaka žena mora brinuti za svoje ruke i stalno ih obratiti pozornost.

Vruća manikura – "lijepo" njegu ruku

Jedna od najugodnijih postupaka za njegu ruku je danas vruća manikura, Naziva se vrsta klasične ili europske manikure, a ponekad čak i SPA-manikura, iako to nije istina, a vruća manikura je mnogo učinkovitija. Vruća manikura izvodi majstor pomoću posebne grijane kupelji punjene kremastim losionom ili uljem. Ovaj losion ili ulje sadrže komplekse vitamina koji njeguju kožu ruku i kutikula, a također jačaju svoje nokte.

Suha koža ruku je problem za mnoge žene. Uostalom, svaki dan moramo koristiti proizvode za čišćenje i čišćenje, od kojih koža jednostavno nema vremena za odmor, a ona postaje sve suha i dehidrirana. Takva koža brzo je prekrivena bradavicama, malim pukotinama i općenito izgleda neatraktivna. Naravno, pokušavamo pomoći našim rukama, koristiti vrhnje, načiniti hranjive maske, ali njihova djela nisu uvijek dovoljna.

Svrha vruće manikure

Vruća manikura je savršena za žene s suhim rukama, suhe i lomljive nokte, liječi ozlijeđene kutikula i općenito dopušta vrlo dobre rezultate. Ova manikura može se kombinirati ne samo s tradicionalnim rubovima već i europskom manikuru, a to se može učiniti ne samo ženama, već i muškarcima, pa čak i djeci.

Uređaji za vruće manikure

U salonima se koriste posebni uređaji vruća manikura, Ovaj uređaj radi u dva načina rada: grijanje i održavanje temperature. Grijanje njegovanja losion ili ulje i do 40 – 55 ° C, održava optimalnu temperaturu tijekom vremena postupka. Na ovoj temperaturi, aktiviraju vitalne važnosti za kožu staničnih procesa, te zagrije kremu ili ulje za poboljšanje cirkulacije krvi, pomažu koži pore otvorene, a hranjive tvari prodiru u stanice brže. Tako zagrijana znači hidratizirati i hraniti kožu puno bolje nego redoviti krema ili losion.

Krema za vruće manikure

Sastav kremastim losionima koristi u kozmetičkim salonima, sadrži mnoge hranjive sastojke: Mink ulje, breskve i matičnjak, voćne kiseline, ekstrakt ginsenga, vitamina E, A, D Dakle, vruće manikura preporučuje za žene koje se žele vratiti ruke nakon skidanja umjetnih (obračunata ) noktiju.

Postupak i djelovanje vruće manikure

Nakon toga oštećena kožica, suha koža i lomljivi nokti vruća manikura kao da je živ. Ruke postaju dobro njegovana i meka – mladi se vraćaju na njih.Zrake će nestati, kutikula će biti neaterijalna, nokti će rasti, oni će prestati razdvajati i razbiti, jer će postati deblji i čvrsti.

Prije početka postupka ostaci starih lakova uklanjaju se s noktiju, nokti su oblikovani i lagano ljušteni. Ladica s hranjivim losionom smještena je u aparat i grijana – ladice mogu biti jednokratne.

U otopini najprije smanjite vrhove prsta i držite se oko 10-15 minuta. Zatim su prsti izvučeni iz otopine, ali ne odmah, ali zauzvrat. Zatim losion počinje utrljati u kutikule – lagano, masažu pokreta, a njegovi ostaci su ravnomjerno raspoređeni na koži ruku. Pripremljena kutikula uklanja se i uklanja pincetama za manikiranje, narančastom štapom ili posebnim sitnozrnatim kamenjem.

<>

Zatim je površina noktiju polirana i lakirana. Najprije možete upotrijebiti sredstvo za izliječenje ili ojačanje, a zatim bilo koji prikladni lak.

Učinak vruće manikure

Općenito vrući efekt manikura može se usporediti s parafinskom terapijom – također vlaži i vraća kožu ruku. Međutim, parafinoterapija ima kontraindikacije, i vruća manikura oni ne.Parafinske kupke su kontraindicirane za one koji imaju lezije kože, postoje mikrotraumi ili pukotine, i topla ulja ili vrhnja kupke, naprotiv, preporuča se u takvim slučajevima.

Vruća manikura kod kuće

Vruća manikura može se obaviti ne samo u kabini već i kod kuće. U ovom slučaju, losion za hranjenje ili ulje se zagrijava u vodenoj kupelji. Naravno, bolje je kupiti električnu kupku – prodaju se u specijalnim trgovinama, jer duže vrijeme morate držati ruke – oko 20 minuta. Tijekom tog vremena, otopina zagrijana na vodenoj kupelji može se ohladiti, a električna kupka prikladna je tako da održava željenu temperaturu.

Ako redovito činite takve domaće kremske kupke, koža ruku postaje elastičnija i mlađa, nestaje bore, a suhoća i piling neće prestati vas mučiti. Osim toga, grijana krema ima blagotvoran učinak na zglobove prstiju: ublažava stres, što je posebno nužno za žene čija je struka povezana s manualnim radom.

Vruća manikura To se ne smije smatrati čistim modernim izumom, kao i mnogim drugim poznatim kozmetičkim postupcima.U stvari, vruće tinkture, dekocije i čak masti već dugo koriste u narodnoj medicini, liječenju i antičkoj kozmetologiji. Postupci su provedeni u kupkama, kupkama, saunama – gdje se mogu koristiti visoke temperature.

Vruća manikura nema kontraindikacija, no preporučljivo je to provesti uz pomoć stručnog učitelja, jer u ovom slučaju vaše ruke i nokti će doista izgledati lijepo, dobro njegovano i nježno.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: