Wide – Ето какво Kanye West дари на Ким Kardashian за Коледа!

Не е тайна, че Коледа е в семейството Kardashian-Jenner истински спектакъл и луд парти, така че нищо друго не беше този път. Фантастична украса, снимки на тези известни звезди, които са наводнени Instagram, но и многобройни подаръци, сред които са и тези, които са Кание посветен на жена си.

В продължението ние ви побутваме Какво Кани Уест дари на Ким Кардашиан за Коледа!

Не забравяйте: Елон Муск и Амбър Сърд – помирение или сбогуване?

И тази година, ние сме убедени, че Коледа в това семейство rial е всъщност паралелна вселена. Просто погледнете дървото Кайли Дженър и необичайна украса Крис Дженър и всичко ще ви бъде ясно:

Снимка: instagram.com

И докато всички се чудят къде е изчезнало малтретирането Кайли от всички празнични снимки, а елхото й дърво е спретнато, което ни кара да се радваме особено от Коледа Кани за Ким!

Именно, известният рапър дари повече от 200 000 долара на жена си, като закупи участието си в компаниитеКомпанията на Уолт Дисни, Netflix, Amazon, Apple и Adidas, Какво да не направите, скъпите бижута е превъзходно нещо така или иначе! В противен случай, според чуждестранни медии, тази цифра се отнася само за една от компаниите, докато други не знаят сумата.

Разбира се, кимион тя веднага похвали Instagram с коментар, че той има най-доброто в света.

Снимка: harpersbazaar.com

Точно така Ким Кардашиан стана горд собственик на акции в известни компании.

Определено съвсем обикновен подарък за Коледа, ако ни питате.

Начало снимка: harpersbazaar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *