Ženske torbe spojke - prekrasan pribor za vašu dužinu. Koja je povijest spojke. Materijali i kvačila za nakit. Moderna moderna spojka. InMoment.ru ženska stranica

Ženske torbe spojke – prekrasan pribor za vašu dužinu. Koja je povijest spojke. Materijali i kvačila za nakit. Moderna moderna spojka

Ženske torbe spojke – prekrasan pribor za vašu sobu

Kvačilo je mala moderna torbica. Vrlo zgodna stvar. Ova torbica izvorno se koristila kao pribor za večernji WC. Dakle, svaka se žena koja se voli poštivati ​​modu mora imati torbu za kvačilo u svom ormaru.

Međutim, vrećica vrećice je drugačija. Postoje mnoge vrste vrećica spojke koje su dizajnirane za određene događaje ili za određeni WC.

Dakle, što je spojka?

Nazvan torbu spojke, što je povoljno i treba se nositi u ruci, bez obzira na oblik, boju i sl Njegovo ime torbu s pravom dobila od engleske riječi koja ima vrijednost hvatanjem pokreta, i zaista, jer se spojka može nositi omotan oko ruke.

Povijest spojke

Povijest se ne hvataju ukorijenjen duboko u prošlosti, jer je to dodatna oprema je stekao popularnost tek u dvadesetom stoljeću, a najudaljeniji preci spojki – kazališna slučajeva, zloduhe u srebro, koje su krajem XIX stoljeća. Još jedan rođak, da tako kažemo, baka moderne kvačilo, ovaj neseser, što je vojvoda od Westminstera dao Coco Chanel.Ovo je većina Vanity Casea iz Cartira i postala prva u povijesti torbice.

Ona je postala popularna u poslijeratnim 20-30s spojke, a nakon Drugog svjetskog rata, o njemu se ne zaboravi, ali u rukama Christian Dior kvačilo je postao klasik. Tanak struk, bujna suknja i mala torbica – to je njegov nezaboravan novi izgled. Dior je napravio spojku kao klasik kao i mala crna haljina. S Diorovim kandžama postao je popularan.

Danas je i spojka popularna. On je promijenio svoj izgled, a on sam malo „odrastao” i više nije bio samo dodatak večernja haljina, ali pratilac poslovnom odijelu i Casual. Sada je više nije skromna, diskretan pribor suzdržan oblika i boja, kao i punopravni član ženskog WC-om koji može i želi biti prva violina ormar, imaju neobične oblike i boje, biti veliki ili mali, pojaseve, lanci, narukvice i sve to samo on želi ,

Spojka kakva jest

Klasična torba spojke se razlikuje od činjenice da on nema ručke ili trake, i to treba nositi ispod ruke ili clasping strane, gdje je, u stvari naziv kvačila. Mala je veličina i oblik, jer je namijenjen samo nositi najpotrebnije za ženu – ruž za usne, kompaktni prah, moguće tipke za automobil,ogledalo. To je sve što bi se trebalo uklopiti u ovu torbicu.

Spojnice i ukrasi

Za dizajnerske spojke nisu ograničeni u izboru materijala. Možete pronaći kvačilo plemenitih metala ili čak i prozirnu plastiku. Međutim, u većini slučajeva klasično podrijetlo spojke još uvijek utječe, pa su materijali iz kojih je izrađen još uvijek uobičajeni i vrlo demokratski. Možete pronaći kvačicu zmija ili krokodilne kože, mogu biti modeli bubrega ili plastični – nema ograničenja.

No, s ukrašavanjem i doradom spojke, situacija je mnogo zanimljivija. Spojka je dugo prestala biti skromni klasici. Danas možete pronaći najneobičnije ukrase kvačila, sve do rocker trnova. To može biti bisera, rhinestones, perje, zlato – let dizajn fantasy nema granica. Perle, applique, metal, kristali, krzno, šljokice – možete pronaći nešto što će vam se svidjeti. Često claps na kvačilo – to je magnetizirani gumbi, patentni zatvarači ili lock-poljupci.

S onim što kvačilo torbice harmonizira

Lagana spojka je tradicionalni pribor koji će izgledati sjajno s istom tradicijom.Mala crna koktelska haljina s kvačilom za lakiranje donijet će vlasniku 100% uspjeha. Pogodno za poslovni sastanak strogi spojke brušenog kože ili sličnih materijala, koji ne bi trebao biti razigran i neozbiljan dekoracije završiti. Razigrano i izvedeno u svijetlim bojama savršeno se približava sastanku s prijateljima u kafiću ili po dogovoru.

Moderna moderna spojka

Spojevi su dugo zauzeli pozornost dizajnera – to zaslužuju. Danas dizajnerske kolekcije nude obožavatelje mode i ljubitelje stilski pribor kandži razne opcije, od klasičnih do trendi i neočekivano. S obzirom na dizajn varijacije o veličini spojke, ona postupno dobiva sve više i više svoje mjesto u našim svakodnevnim životima. I to ima svoje prednosti, jer je u usporedbi s velikom bezobličnom torbom, kvačilo je win-win opcija.

U novije vrijeme, moda nam nudi veliku torbu u kojoj je bilo moguće provesti sve – od kozmetičarke na sušilo za kosu ili curling Okovi. Torbe izrađene u skladu s načelom „sve nosim sa sobom”, a vlasnik tih vrećica sami, kao u vicu o plavuši koja je izgubila u torbicu zvona telefona, oni nisu mogli pronaći ništa. I šetati ulicom, savijanje pod težinom takvog diva nije baš pogodno.Ali kvačilo je sasvim drugo. Zamjenjuje ove vrećice i vrlo legitimno. Žena bi trebala biti žena, a ne životinja. neće biti u mogućnosti staviti puno ovdje, ali je činjenica da nikada neće leže izgubljen, kao što su dizajneri uvjetom spojka džepove i odjela – nema potrebe tražiti ništa u ovoj torbi. I što već kažem o eleganciji i ženstvenosti ovog pribora. Možda nitko torbica nije tako ženstvena kao spojka. Možete pronaći ravne kvačila ili trodimenzionalne. U većini slučajeva kvačila su klasičnog pravokutnog oblika. Međutim, danas nam dizajneri nude kvačice u obliku trapeza. Klače i novčanici također su vrlo popularni.

Istodobno, mala veličina ne sprječava da nosi sve što moderna žena treba u spoju. To će savršeno uključiti telefon, bankovne kartice i neke kozmetičke proizvode. Čak dnevnik, dnevnik i mala kozmetička torba će biti uključeni u modernom kvačilo, što su dizajneri brine o svim potrebama žena. Neki predstavnici slabijeg spola oponašaju kvačila, samo otkopčao od uobičajenih torba trake, i nositi torbu kao da nikada nisu ni postojali.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: